ekskl. mva.
Intens og balansert monocultivar fra Etna. Fruktig, elegant med hint av nyslått gress og artiskokk.
Opprinnelse: Etna er Europas høyest beliggende aktive Vulkaner. Det vulkanske jordsmonnet er velegnet for både vindyrking for olivenoljeproduksjon. På Donnafugatas Etna eiendom har i det flere generasjoner blitt laget steinsettinger som er fylt med vulkansk jord og beplantet med oliventrær. Klassifisering: Extra Virgin Olive Oil Oliventyper: Dette er en monocultivarolje laget kun på Nocellara oliven. Innhøsting. Håndplukkes rett fra trærne ved optimal modning, ofte i begynnelsen av november. Pressing: Umiddelbart etter innhøstning. Smak: Medium fruktig karakter med hint av nyslått gress og artiskokk. Harmonisk balanse mellom sødme og bitterhet som rundes av med smak av valnøtter i ristede kastanjer Bruksområder: En olje du kan bruke til det meste, men aller best er det om du drypper litt en sopp-, jordskokk- eller belgfruktsuppe. God på grillet eller stekt kjøtt og grillede grønnsaker.