Skip to main content
Til toppen

Capperi al Sale 1000ml, Kapers på salt, Ortoconserviera

Varenummer: 40554
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!

På tross av størrelsen er de små kapersknoppene pakket med smak. Ortoconserviera imponerer nok en gang med grønnsakskonserver som leverer i fullt monn enten du skal lage vitello tonnato, tartar, fritere kapers til den stekte fisken eller kjøttet, tilføre en dose umami til pastasausen, salaten, mignonette sausen til østersen eller i klassikerne tartarsaus og salsa verde. Råvarelageret er aldri komplett om du ikke har kapers på hylla. Her får du topp kvalitet til meget god pris!

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Drenert vekt 900 Gram
Antall per Kolli 6
Nettovekt 1000 Gram
Horeca Ja
Kapers på salt 4-8mm 500g, La Nicchia

Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

40392
Kapersblomst på salt 9-11mm 500g, La Nicchia

Kapersbærene dannes etter den nydelige kapersblomsten har visnet, mens kapers er knoppen før blomsten springer ut. Kun mellomstore kaperbær, nøye utvalgt for riktig fasthetsgrad og godt utseende. Selv uten stilken er de ideelle som forretter eller til garnering av salater, fisk og røde eller hvite kjøttretter.

40394
Lenker
Min side