Skip to main content
Til toppen

Kapers på salt 4-8mm 500g, La Nicchia

Varenummer: 40392
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

Den uslåelige kombinasjon av det vulkanske jordsmonnet og generasjoner med naturlig kultivering av kapersplantene (caperi spionosa) har gjort at denne kapersen er unik på smak og tekstur
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Grunnet konservering i salt beholder de smak og tekstur mye bedre enn kapers konservert i lake. Skyll kapersen godt i rennende vann, legg dem eventuelt i kaldt vann et par timer før bruk. Husk alltid å tørke dem godt før de skal brukes.
Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 10
Nettovekt 500 Gram
Horeca Ja
Kapersblomst på salt 9-11mm 500g, La Nicchia

Kapersbærene dannes etter den nydelige kapersblomsten har visnet, mens kapers er knoppen før blomsten springer ut. Kun mellomstore kaperbær, nøye utvalgt for riktig fasthetsgrad og godt utseende. Selv uten stilken er de ideelle som forretter eller til garnering av salater, fisk og røde eller hvite kjøttretter.

40394
Capperi al Sale 1000ml, Kapers på salt, Ortoconserviera

Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!

40554
Lenker
Min side