Skip to main content
Til toppen

Balsamico 3 medalje (10 års) med bringebær 100ml, Giusti

Varenummer: 50197
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

3 medaljers Balsamico som har fått ligge på fat med bringebærpuré.

And med bringebærsaus er neste like klassisk som and med appelsinsaus. Smak til en godt redusert demiglacé med bringebæreddik. Dette er den av de smaksatte balsamicoen som passer best til en salat – da gjerne med litt ristede nøtter.

Denne gangen introduserer vi en serie med 3 ulike smaksatt balsamico-er på 1oo ml klassiske champagnotto flasker. Disse er laget på Guisti sin 3 medaljers Aceto Balsamico di Modena IGP. Denne eddiken er dedikert til Riccardo Giusti som i 1863 sørget for å nedtegne og offentligjøre oppskriften på balsamico. Her går smakene i retning av plommesyltetøy og røde frukter med et hint av honning og vanilje. Solid viskositet og vedvarende sødme i perfekt balanse med syren. Lages på most av soltørkede druer og lagret vineddik. Lagres på en rekke av gamle balsamicofat for å tilføre den ønskede rikheten. Dybden, rikheten og viskositeten i denne eddiken passer perfekt til de tre smakene Giusti har valgt å tilføre.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 100 Gram
Horeca Nei
Balsamico 3 medalje (10 års) med fiken 100ml, Giusti

3 medaljers Balsamico som har fått ligge på fat med fiken puré.

50196
Balsamico 3 medalje (10 års) med trøffel 100ml, Giusti

3 Medaljers balsamico fatlagret med sort trøffel. Trøffel balsamicoen vil være et godt tilskudd når du skal smake til en god saus basert på oksekraft. Den vil også passe til kalv, storfe og svin.

50198
Agrodolce al Lampone 250ml - bæreddik med bringebær, Giusti

Bæreddik med bringebær. Her er de friske bringebærtonene framtredende. Balansert smak med flotte bærtoner og en finish der syren og sødme glir i hverandre.

50245
Lenker
Min side