Skip to main content
Til toppen

Balsamico 3 medalje (10 års) med trøffel 100ml, Giusti

Varenummer: 50198
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

3 Medaljers balsamico fatlagret med sort trøffel. Trøffel balsamicoen vil være et godt tilskudd når du skal smake til en god saus basert på oksekraft. Den vil også passe til kalv, storfe og svin.

Selv har vibrukt denne når jeg har laget marinert sopp:
Stek små champignon kuttet i 4, til de gylne. Bruk en olje som tåler forholdsvis sterk varme når soppen stekes. Reduser varmen og tilsett finkuttet sjalottløk og finhakket hvitløk. Deretter koker du inn pannen med litt sherryeddik. Avkjøl til soppen er luken og tilsett litt finhakket frisk timian, extra virgin olivenolje og trøffelbalsamico. Smak til med salt og pepper. Serveres kaldt og holder seg minst en uke i kjøleskap.

Denne gangen introduserer vi en serie med 3 ulike smaksatt balsamico-er på 1oo ml klassiske champagnotto flasker. Disse er laget på Guisti sin 3 medaljers Aceto Balsamico di Modena IGP. Denne eddiken er dedikert til Riccardo Giusti som i 1863 sørget for å nedtegne og offentligjøre oppskriften på balsamico. Her går smakene i retning av plommesyltetøy og røde frukter med et hint av honning og vanilje. Solid viskositet og vedvarende sødme i perfekt balanse med syren. Lages på most av soltørkede druer og lagret vineddik. Lagres på en rekke av gamle balsamicofat for å tilføre den ønskede rikheten. Dybden, rikheten og viskositeten i denne eddiken passer perfekt til de tre smakene Giusti har valgt å tilføre.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 100 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side