Skip to main content
Til toppen

Aromatic EVO Lemon IGP 200ml, Muraglia

Varenummer: 50262
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

En meget balansert sitronolje der de spesielle sitronene og oliven frukten er presset sammen for få optimal smaksintegrasjon. IGP Sitron fra Rocca brukes så sitronen kan høstes samtidig som oliven.

Lag gjerne din versjon Angelo Sabatellis legendariske rekeravioli. Enda enklere er det å skjære noe løvtynne skiver med hvit fisk og drypp over oljen, kvern over litt pepper og litt havsalt så har du den beste fiske carpaccioen som kan lages på få minutter.

Brorparten av de aromatiserte oljene som er å få kjøpt er olivenolje som tilføres en smak med tørket chili, urter og smaksessenser, men når folkene på Muraglia bestemte seg for å lage aromatiserte oljer gikk de i en helt annen retning. De bestemte seg for å få til full integrasjon helt fra olivenfrukten og den ønskede smaken skulle forenes. Enten det er IGP Sitron fra Rocca Imperiale, basilikum fra Genova eller lokal peperoncino blandes de i ønsket menge med nyhøstet oliven og presses sammen. Oljen fra olivenene og smakene fra de andre råvarene forenes fra starten av i denne alkymistiske prosessen der Muraglias gode oliven forenes med aromaen fra de beste råvarene. 

Angelo Sabatelli som er kjøkkensjef og eier av restauranten som bærer hans eget navn og blant annet har stjerne i Michelin guiden beskriver oljene på denne måten:
«Vi har aldri benyttet aromatiserte oljer på min restaurant. Jeg anser dem helt enkelt for å være “fake”. Dette var før jeg smakte Frantoio Muraglias aromatiserte oljer laget på ekte ingredienser. Da de første dråpene med sitronoljen fylte munnhulen visste jeg at dette kan jeg ikke få til selv; hva kan jeg bruke den gode smaken til? Resultatet ble en rett med fersk ravioli fylt med røde reker fra Santo Spirito. Før pastaretten forlater kjøkkenet pensles hver enkelt ravioli med sitronoljen fra Muraglia og blir servert med en kopp intens rekekraft smaksatt med den samme oljen som gjesten kan drikke ved siden av.»

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6.0
Nettovekt 200.0 Gram
Olivenolje med mandarin 250ml, Molino

Olivenoljen presses av 100% Arbequina oliven fra egne marker og 10% Økologiske Mandariner fra Andalusia. Gir en flott sitrus aroma til rettene.

52049
Olivenolje med sitron 250ml, Molino

Olivenoljen presses av Arbequina oliven fra egne marker og 10% Sitroner fra Andalusia. Perfekt i salater og til fiskeretter.

52048
Olio Aromatizzato al Limone 250ml, Anfosso

Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med nydelige sitroner.

50188
Lenker
Min side