ekskl. mva.
Anfosso Extra Virgin Tumai Monocultivar Taggiasca. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet.
Anfosso Extra Virgin Tumai Monocultivar Taggiasca 500ml Tumai monocultivar produseres fra 100% Taggiasca oliven og presses på egen olivenpresse. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet. En fantastisk olje som er god til fisk og skalldyr, salater og ikke minst grønnsaker. Også til hvitt kjøtt og pastaretter er det en ypperlig olje.
Anfosso sine notater:
FARGE: Gyllen med lysegrønne nyanser. LUKT: Fin og harmonisk, med lette vegetabilske toner av ville urter, artisjokk og grønn tomat. SMAK: Bred og kompleks, rik på artisjokk og grønne tomattoner.