Til toppen

A. Idsøe

A Idsøe ble etablert i 1828 og har i over 180 år sørget for at Stavangers befolkning har kunnet nyte kjøtt av god kvalitet. Albert Idsøe jr er en kompromissløs leverandør som har forvaltet familiens tradisjoner på forbilledelig vis.
Gamle håndverkstradisjoner og nytenkning går hånd i hånd, slik det alltid har gjort hos A. Idsøe.

Albert har gjennomført en omfattende modernisering og oppgradering av produksjonsavdelingen. Dette gjør at vi kan tilby matglade i andre deler av landet, som vet å verdsette kvaliteten på ferske og bearbeidede kjøttprodukter, de gode smakene fra Norges fremste matfylke.

Vi lagerfører bestselgerne i Oslo slik som Stavangerskinke og bacon. Alle produktene kan bestilles men en må regne noen dagers leveringstid på noen av produktene.

Sorter
Nyhet

Coppa di Prima, A. Idsøe

Klassisk Coppa (speket svinenakke) med en hint av pepper. Laget av nakke fra gris fra Jæren. Hovedsakelig fra Duroc griser. Produktet er et resultat av et samarbeid mellom A. Idsøe, Prima Jæren og Ask Spekehus.
22200

Midsummerpølse

Midsummerpølsen, en hyllest til gode råvarer fra regionen. Svin fra Prima Jæren, hotsauce mash fra Midsummer, 5 år lagret Norvegia. En skikkelig digg pølse, som også egner seg ypperlig på en pizza!
22167

Wienerpølser Idsøe

Albert sin tolkning av den klassiske pølsa. Gjør som Rogalendingene og ha den på en potet kake.
22164

Angusburger Idsøe 180g fersk

Skålpakket 16stk a 180g
22176

Angusburger Idsøe 180g Fryst

Prima Jæren er Norges største aktør på Angus Kjøtt. Naturlig nok foredler Albert dette på Nærbø og lager utrolig gode ferdig burgere. Siden kvaliteten på kjøttet er høy, kan det brukes mindre salt, noe som resulterer i bedre konsistens. (Mer salt gir karbonade sprett)
22194

Lammeconfit

Råmaterialet er lettsaltet lammebog som er kokt i andefett og tilsatt timian og hvitvin. Rogalands svar på andeconfit!
22049

Andeconfit

Andelår saltet, og krydret, så confitert i andefett.
22048

Kyllingconfit rub dub

Godt og praktisk til salater. Hovedsakelig lårkjøtt.
22047

Idsøe Barbeque Saus 4 varianter

Albert ville ha en saus god nok til å sette navnet sitt på. Grillkongen Craig ble spurt, og han fant denne fantastiske produsenten nord for Oklahoma. Dette er en competition grade saus, som mange pitmasters bruker as is eller med små modifikasjoner i grill konkurranser i USA.
22080

Idsøe Krydder

A. Idsøe sitt krydder kan bestilles i flere varianter:
22079

Ølpølser Idsøe

Ølpølsene til Idsøe har kort speketid, og blir røkt. De finnes i 2 varianter. SPICY og PARMESAN. Begge fungerer like bra som snacks som til en kald øl!
22184