Til toppen

A. Idsøe

A Idsøe ble etablert i 1828 og har i over 180 år sørget for at Stavangers befolkning har kunnet nyte kjøtt av god kvalitet. Albert Idsøe jr er en kompromissløs leverandør som har forvaltet familiens tradisjoner på forbilledelig vis.
Gamle håndverkstradisjoner og nytenkning går hånd i hånd, slik det alltid har gjort hos A. Idsøe.

Albert har gjennomført en omfattende modernisering og oppgradering av produksjonsavdelingen. Dette gjør at vi kan tilby matglade i andre deler av landet, som vet å verdsette kvaliteten på ferske og bearbeidede kjøttprodukter, de gode smakene fra Norges fremste matfylke.

Vi lagerfører bestselgerne i Oslo slik som Stavangerskinke og bacon. Alle produktene kan bestilles men en må regne noen dagers leveringstid på noen av produktene.

Sorter Navn (a > å)

Aioli Idsøe kilopris

Aioli laget fersk i Verksgata. Kommer 6x1kg i kassen.
22172

Andeconfit

Andelår saltet, og krydret, så confitert i andefett.
22048

Angusburger Idsøe 180g

Skålpakket 16stk a 180g
22176

Atlantic Rull Hel

Atlantic rull er røykt og laget av svinenakke. Ble første gang laget for Atlantic hotell i 1952.
22028

Atlantic Rull oppskåret 500g

Atlantic rull er røykt og laget av svinenakke. Ble første gang laget for Atlantic hotell i 1952.
22181

Bacon Idsøe - oppskåret 500g

Sprøytet og saltet bacon fra A. Idsøe i Stavanger
22124

Tørrsaltet Bacon Idsøe Delipak 200g

Norges beste bacon i skiver fra A.Idsøe i Stavanger. Tørrsaltet og røkt. I over 175 år har A. Idsøe vært en familedrevet slakterforretning. 1ks=5kg=25stk a 200g
22098

Bacon Idsøe tørrsaltet - oppskåret

Kvalitetsbacon fra Idsøe som er tørrsaltet og varmrøykt. Normalt skåret i 2,5mm tykke skiver. Kommer i pakker på 0,5-1kg
22023

Bacon tørrsaltet stykker (tørrsaltet uten svor)

Idsøe sitt tørrsaltede og varmrøykte bacon er modnet i minst 14 dager, og er i en klasse for seg selv. Det har en naturlig smak av gris, og blir deilig og brunt under steking. Idsøe har produsert bacon på samme måte i over 100år.
22019

Entrecote Gourmet Prima Jæren

Nøye håndplukket entrecote av storfe fra samarbeids gårdene til Prima Jæren. Kan ha en noe begrenset tilgjengelighet. Kriteriene er mørhet og marmorering.
22070

Fenalår Idsøe Hel

Nøye utvalgte lår av lam som har beitet på Jæren. Saltes og henges til modning på loftet i Verksgata. Her sitter smaken i veggene, og resultatet er en fantastisk smak!
22064

Filetskinke Idsøe 100g

Laget på svinekam. En fin blanding av rent mørt kjøtt med en tynn fettrand på toppen.
22177