Røkt Calabrese - Nduja style
Forpakningsinfo: 1.3 KG per STK
Antall per kolli: 4
Minste antall: 1
Obs, varen er ikke lagerført, men leveres ved første mulighet.
Bestillingsfrist er mandag kl 11.00 og varene sendes da fra Idsøe tirsdager eller onsdager for levering ut fra Oslo lager torsdag/fredag
Røkt Calabrese – en kraftkar til pizzaen! Inspirert av klassisk ’Nduja, men med Albert Idsøes egen vri. Fersk calabrisk chili gir hete, røyken gir dybde, og teksturen minner mer om salsiccia enn smørbar pølse. En favoritt blant Stavangers beste pizzaioli– og perfekt for deg som vil ha smak med substans!
Albert Idsøe har alltid hatt sansen for ’Nduja – den smørbare, hete pølsa fra Sør-Italia. Men å bare kopiere? Nei takk. Røkt Calabrese er hans egen tolkning, laget for å passe perfekt på pizza. Her snakker vi grov pølse med tydelig kjøttstruktur, laget på gode råvarer og krydret med raus mengde fersk calabrisk chili. Etter stapping får pølsa en skikkelig runde i den nye røykeovnen i Verksgata, som gir et ekstra lag med dyp, røkt smak.
Resultatet er et hybridprodukt som kombinerer det beste fra to verdener: den intense chilismaken fra ’Nduja og den kjøttfulle tyggemotstanden fra salsiccia. Når den bakes på pizza, smelter den akkurat passe – uten å flyte ut – og gir varme, smak og karakter til hver bit. Det er kanskje derfor flere av de beste pizzeriaene i Stavanger allerede har tatt den inn på menyen.
Albert Idsøe har foredlet kjøtt i Stavanger siden 1898. I dag er det Albert jr. som viderefører tradisjonen – med kjærlighet til faget, gode råvarer og vilje til å lage ting skikkelig. Røkt Calabrese er et ekte håndverksprodukt – laget for de som elsker pizza med smak av noe mer.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Norge |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 4.0 |
Nettovekt | 1300.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |