Skip to main content
Til toppen

Valencia mandler 1kg - u/skall saltristet, Almondeli

Varenummer: 30335
Salgsenhet: KG
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Salt ristede Valencia mandler fra Alicante området. Perfekt både som snacks og som tilbehør og obligatorisk til tapas.

Det er en generell oppfatning at verdens beste mandler kommer fra Spania. Almondeli har gjennom 6 generasjoner dyrket og foredlet 200 hektar med mandeltrær, primært Marcona-, og Valenciamandler. I dag er de kanskje en av de fremste leverandørene av høykvalitets mandler fra verdens beste område for denne vakre nytteveksten.

Valenciamandler er nær beslektet med Maraconamandler. De har den samme butte fasongen og fløyelsmyke teksturen. På engelsk refereres de ofte til som «sweetalmonds» med klar referanse til smaken. Valenciamandler er rike på flerumettet fett og ble i utgangspunktet dyrket for pressing til mandelolje. I dag er de også høyt skattet for sin rike smak.

Disse salte mandlene er blant annet perfekt tilbehør til ost, god skinke, pølser, paté, rillettes etc. Ristede saltede og krydrede Marcona- og Valenciamandler er bort i mot obligatorisk bartilbehør på Spanias mange tapasbarer. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 10
Nettovekt 1000 Gram
Horeca Ja
Marcona mandler 1kg - u/skall saltristet, Almondeli

Marconamandler skoldet, ristet og saltet. Fantastisk snacks til god drikke, enten alene eller sammen med en bit Manchego og et glass Manzanilla.

30171
Valencia mandler Trøffel 1kg - u/skall, Almondeli

Saltristete Valencia mandler uten skall smaksatt med trøffel.

30340
Lenker
Min side