Skip to main content
Til toppen

Tomatketchup 350g plastflaske økologisk KRAV, LissEllas

Varenummer: 40546
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Dette er en særdeles smaksrik ketchup med fruktig tomatsmak med flott dybde og mye umami fra tomatene.

Sveriges ukronte sennepskonge Olle Bengtson hos LissEllas Senap i Garpenberg er en av våre mange gode matvenner. Mellom kreativ sennepskoking, som blant har resultert i tidenes premiedryss i senneps VM, tar han seg tid til å hygge seg med god mat. En av hans pasjoner når det skal inntas gode proteiner er hamburger med pommes. Da snakker vi selvfølgelig ikke om det som fåes hos onkel MD på «Vertshuset den gylne måke» eller det de Max mekker sammen av ultraprosessert fastfood. Olle lager sine egne burgere med rent nærprodusert storfekjøtt og godt tilbehør. Olle ønsket å perfeksjonere burgermåltidet sitt med noe han ikke fant på butikken: en knallgod Burgersennep og ditto Burgerketchup.

Veien fra tanke til ferdig produkt var forholdsvis kort for burgersennepen. Derimot måtte Olle gå i dybden og teste et utall av ganger da han skulle lage ketchupen. Sennepsveteranen var rett og slett en ketchupnovise. Heldigvis er Olle utstyrt med en velutviklet smakssans som ble til stor hjelp da han skulle lage sin egen og LissEllas første ketchup. 

Resultatet etter flere testrunder er en ketchup som inneholder en rekke krydder som gir dybde og balansens, sennep, en klunk akevitt fra Stjernsunds Bräneri, sukker, litt eddik og hele 55% tomatpuré. Da vi smakte den for første gang var vår unisone reaksjon at Olle nok en gang hadde nailet smakene. Dette var en særdeles smaksrik ketchup med fruktig tomatsmak med flott dybde og mye umami fra tomatene. Det var ikke tvil, og derfor lanserer vi vårt foreløpig siste tilskudd i serien med sprutflasker fra Garpenberg: «LissEllas Burgerketchup»

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Sverige
Øvrige egenskaper Økologisk
Antall per Kolli 6
Nettovekt 350 Gram
Horeca Nei
Chipotle Ketchup 250ml, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48004
Lenker
Min side