Til toppen

Tagliatelle eggpasta med trøffel 250g

Varenummer: 30224
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Tagliatelle eggpasta med 7% trøffel fra Tartuflanghe på 250 grams eske

I 1990 lanserte Tartuflanghe en verdensnyhet. Deres “Tartufissima Pasta” var verdens første trøffelpasta. Paolo’s far Beppe erfaring fra familierestauranten dannet grunnlaget for den etter hvert så berømte tørkede trøffelpastaen.
Mine beste pastamåltider har jeg fått i Langhe. Løvtynn tajarin laget på det beste melet og eggene som kan skaffes, kokt til perfeksjon, vendt i smør og servert med rikelig med fersk trøffel og et glass godt barbera eller barbaresco. Tilsynelatende en enkel rett, men samtidig representerer retten den mest subtile smakskombinasjonen som skapt for å lokke fram kulinariske gledestårer.

Perfekt Trøffelpasta
250 g Tartufissima
2 liter vann
Salt
2 – 3 ss godt smør

Rikelig med nyrevet parmegiano reggiano.
Kok opp 2 liter saltet vann til 250 gram pasta. Ha pastaen i når vannet fosskoker og kok i 5-6 minutter til ønsket konsistens. Husk å «spare» litt koketid til den siste finishen.
Mens pastaen koker smelter du smøret.
Slå vannet av pastaen og la den renne godt av seg før du vender den inn i smøret og gir den en siste rundt med smøret.
Server med rikelig med nyrevet parmesan og en svær bøtte god barbera eller barbaresco.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei