Til toppen

Summerbird Jul

De stadig mer tradisjonelle sjokoladejulekalendere er alltid fylt til randen med fersk økologisk sjokolade.
De mange smaksopplevelsene du finner bak hvert lokk er nøye utvalgt og laget av de beste økologiske ingrediensene og mye savoir-faire og kunnskap.

Utformingen av julekalendere varierer fra år til år og er ofte inspirert av innholdet så vel som av Summerbirds flotte designtradisjon.
Sølvmotivet med delikate blomster, som du finner på alle årets voksne julekalendere, er inspirert av det ikoniske tapetet som dekorerer sjokoladene.

I år kan du igjen finne de populære Summerbird -julekannene i fire forskjellige versjoner: den ikoniske Chiffoniere, vår store voksenjulekalender, lille voksenjulekalender og barnas julekalender med fristelser for de minste.

Summerbirds stadig mer ikoniske Chiffoniere er en julekalender for alle sjokoladeentusiaster som også setter pris på unike design.
Julekalenderen er designet i samme ånd som de franske rokokomøblene med samme navn.
Bak hver skuff er det to biter sjokolade som du kan nyte hver dag frem til julaften i desember.

Hos Summerbird streber de etter å skape unike smaksopplevelser av høyeste kvalitet.
Deres julekalendere og årlige julesamling er et resultat av mange års erfaring og kompromissløs, lidenskapelig produktutvikling.

Sjokoladen deres er alltid økologisk og laget av de beste ingrediensene og bruker sjokoladevarer med bøtter med savoir-faire og håndverk.
Når du kombinerer de beste, mest smakfulle ingrediensene med lidenskapelige produktutviklere, kan resultatet bare bli hva det er: komplette, perfekte og unike produkter.

Unn deg selv eller noen du er glad i med en organisk julekalender fra Summerbird.  Se Katalogen.

Sorter etter: Navn (a > å)

Buche De Noel 150gr

Mørk sjokolade Amazonas 61 %, marsipan og nougat.
34148

Christmas Collection 630 gr

Christmas Collection inneholder et utvalg av våre favoritter. Bitene hyller både de gjenkjennelige og tradisjonelle julesmakene, så vel som de nye og innovative.
34144

Christmas Edition Minifløteboller 6pk

Vi ønsker ferien velkommen med en krembolle, der basen består av den reneste marsipanen på middelhavsmandler med hakket syltet appelsin og toppet med et luftig vaniljeskum. Til slutt er den overtrukket med vår raffinerte mørke sjokolade Amazonas 61% og drysset sjenerøst med knust appelsin- og hasselnøttkrokett.
34146

Christmas Giftbag 390g

Winter Symphony, Amber Noir Orange 110 g, Hearts – 2 samt Vanilla & Amber mandler
34228

Christmas Giftbox stor trekasse med stort utvalg

Christmas Giftbox er det ultimate gastronomiske juleeventyret. Vi har rett og slett fylt den økologiske og flotte trekassen til bristepunktet med smaksopplevelser som både feirer jul, årstid og smak. Den perfekte gaven til noen som virkelig setter pris på sjokolade, håndverk og estetikk.
34229

Julegris i eske 2 stk 150 gr

To klassiske julegriser av marsipan på middelhavsmandler, henholdsvis overtrukket med et tykt lag mørk sjokolade
34114

Julekalender Barn 24 biter

Årets barnejulekalender med julemotiv inneholder 8 barnevennlige julevarianter i form av sjokoladebarer, marsipan og våre raffinerte fylte sjokolader.
34111

Julekalender Kommode 435gr

Årets julekalender fra Summerbird er fylt med våre ikoniske sommerfugler, unike sjokoladebarer og andre populære julevarianter. Hver skuff inneholder 2 sjokoladebiter, slik at den enkelt kan deles med en du er glad i. Julekalenderen inneholder 10 forskjellige varianter.
34112

Julekalender Kommode Refill 435gr

Refill til din Chiffoniere julekalender
34280

Julekalender Voksen 48 biter

Det gjemmer seg 2 sjokoladebiter bak hver luke, så den kan enkelt deles med en du er glad i. Julekalenderen inneholder 12 forskjellige varianter.
34110

Julekalender Voksen Lille 1 bit pr luke

Årets voksenjulekalender med sølvmotiv er inspirert av det ikoniske tapetet som dekorerer alle våre Summerbird-butikker. Julekalenderen er fylt med våre unike sjokoladebarer og raffinerte fylte sjokolader. Julekalenderen inneholder 12 forskjellige varianter. Det skjuler seg 1 sjokoladebit bak hver luke.
34254

Marsipan - 200g

Marsipan laget av minimum 65% økologiske middelhavsmandler og sukker
34072