St Romain (hjul ca 35 kilo), Mons
Forpakningsinfo: 35.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Alle spesialoster fra Mons kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering uken etter. Denne listen inneholder en rekke oster som ikke i vårt standardsortiment og som ikke er lagerført.
Det sendes ukentlige bestillingslister til de kundene som har bedt om å få dette.
Ønsker du å motta disse mailene så er det bare å ta kontakt med Oslo- eller Stavanger kontoret for å motta ukentlige bestillingslister på e-post.
12 Mnd modnet fast ost med skorpe vasket med lokale Gamay druer fra vinmarkene i åssiden på utsiden av tunellen! Disse mørke druene gir en mørk og unik farge til ostenes overflate.
Upasteurisert kumelk
Håndverksproduksjon hos utvalgte produsenter i Rhône-Alpes.
Varmebehandlet presset ost.
Formet som et klassisk «Comte» ostehjul på ca 38 kilo
Mørk overflate i retning sort, gyllen okerfarget ostemasse.
Fast ostemasse som smelter godt i munnen og gir ett godt bitt.
Lukter av varm melk og smør med svake nøttetoner. Litt mer syrlig ut mot skorpen. God smak av frisk melk, smør og nyristet brød.
Region : Bourgogne-Franche-Comté
Modning: Tunnel de la Collonge, Mons
Drikketips: Gjerne en godt strukturert Arbois fra Jura eller et glass Blonde fra det minste og beste bryggeriet du har i nærheten.
Dette er en unik ost som produseres eksklusivt for og av Mons. Etter at osten har satt seg på ysteriet og fått sin ønskede form overføres den til Mons’ modningstunnell: Tunnel de la Collonge. I løpet av 12 måneder med modning vaskes osten ukentlig med lokale Gamay druer fra vinmarkene i åssiden på utsiden av tunellen! Disse mørke druene gir en mørk og unik farge til ostenes overflate.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 35000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |