Sørlandsk Mozzarella 200g Horeca, Osteverkstedet
Forpakningsinfo: 0.2 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 10
Se varekort for betingelser
Fersk ost fra Osteverkstedet leveres til både Oslo og Stavanger 2 ganger per uke.
OSLO: Bestilling skal sendes til oslo@matcompaniet.no. Frist er mandag kl.12 for levering onsdag/torsdag samme uke eller innen onsdag kl.12 for levering fredag samme uke.
STAVANGER: Bestilling skal sendes til stavanger@matcompaniet.no. Frist er fredag kl.12 for levering tirsdag uken etter, eller innen tirsdag kl.12 for levering torsdag samme uke.
Har du spist ekte, upasteurisert mozzarella før? Med litt olivenolje og salt på toppen? Det er en opplevelse utenom det vanlige. Bruk den for all del på bruschettaer, i salater, på pizza eller med jordbær, men prøv også Sørlandsk Mozzarella for seg selv. Det er som å gi smaksløkene dine en klem.
Fersk ost laget på upasteurisert kumelk og løpe med pasta filata-metoden
Porselenshvit og halvbløt med veldig tynn skorpe
Fløyelsmyk ost med høyt fuktighetsinnhold
Mild, litt salt smak
Når osten kuttes siver det ut "latticello", en hvitlig væske med deilig aroma
Fåes i flere størrelser, Fior di Latte ca. 500 g (leveres i pose), Bocconcini ca. 250 g (leveres i beger), plater (for å lage mozzarella ruller), knuter eller andre former og varianter etter avtale. Røkt versjon finnes også
Bør tempereres før servering
Spiseklar med det samme
Sendes eller hentes rett etter produksjon, holdbar i 8 dager
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Norge |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 4 Dager |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 200.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |