Skip to main content
Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Smoked UTGÅTT

Varenummer: 49023
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Surret skinke fra lår marineres og krydres med Foodswingers egen Adobo kryddermiks (Mexicano). Kjøttet røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Denne skinken er spesielt utviklet for å gjøre pizza og meksikanske retter enda bedre. Men som all annen god skinke er den perfekt på sandwicher eller mellom skivene og osten i en grilled cheese sandwich.

Disse kjøttproduktene har en unik smak med tydelig signatur fra Tim’s håndarbeid i preppingen og røyksmak som er utviklet seg over laaaang tid i de vedfyrtes smokerne. Arbeidet med kjøttet starter lenge før det får sine siste runde i smokeren. Etter å ha veid kjøttet gnis det inn med en krydderblanding tilpasset de ulike produktenes vekt og ønsket smaksprofil. Det eneste som er felles er at de aldri salter mer enn 2,25% av stykkenes totalvekt. Når kjøttet er godt massert med krydder vakuumeres det og legges på kjøl i 4 uker. Smoked Chipotle Honey ham er det eneste produktet som lakesaltes. Selvfølgelig med samme milde saltmengde og i 4 uker. 

Fra første smak kjenner du at «Foodswingers» lever opp til sitt motto: «Saving the world from ordinary». Håndverk, kvalitet og smak er deres viktigste konkurransefortrinn. Produktene er fremstilt på Sundvollen av mennesker som mener at det ikke finnes noen snarveier til god smak om man skal lage ekte vare. «Foodswingers» røyker kjøtt og pålegg med ekte vedkubber og fyller ikke kjøttet med vann fordi det er juks. Smak og kjenn på forskjellen!

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Norge
Kjøtt Svin
Antall per Kolli 1
Nettovekt 2500 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side