Skip to main content
Til toppen

Det er bare å gni det inn og sause i vei!

Selv om dette ikke er gårdsprodukter med råvarer fra kjøkkenhagen kan det like fullt kalles «gårdsmat» eller «Ranch Food» som det heter i det store landet der i vest. Foodswingers henter sin inspirasjon fra den tradisjonsrike matkulturen du finner på de store gårdene i sørstatene i USA. De er derfor den rake motsetningen til det meste av dagens matindustri. Smaken trumfer alltid hastverket.

Alt produseres i skogkanten på Sundvollen nord for Oslo. Her sørger noen få dedikerte medarbeidere som vet at det ikke finnes antydning til snarveier mot målet om lage de beste produktene. Når det kokes en barbecue sauce er alt basert på en fintunet oppskrift som har vært justert fram og tilbake til Angela, Dag og de selv var fornøyde. Den ferdige sausen fylles manuelt på flasker og glass. 

Alle Foodswingers-produktene er tuftet på den tradisjonelle barbecuekulturen. Foruten sauser, rubs og kondimenter som vi nå lanserer produserer de Amerikanske bakervarer og barbecue-røkt kjøtt. 
Barbecue er den første og kanskje aller enkleste form for tilberedning av mat. Fra den spede start da mennesket laget ild, har barbecue utviklet seg i mange retninger på alle verdens kontinenter. 

I Texas ble barbecue videreført av cowboyene som ute på prærien hadde sparsomt med utstyr til matlaging. Det hele begynte med enkle barbacoas og campfires, som kort fortalt var bål i enkle innretninger av jord, stein og trepinner. Etter hvert tok man i bruk beholdere og utstyr av metall. Barbecue vokste til å bli den mest sentrale delen av Texas’ diett og gastronomi.

Angela Taliaferro vokste opp i Fort Worth som regnes for å være selveste «kubyen» i USA. Hennes mormor Edwina drev cateringfirma i byen, og Angela jobbet alltid på kjøkkenet hennes etter skoletid og i ferier. Da hun flyttet til Norge, var det utenkelig å ikke jobbe i matbransjen. Ekte barbecue var det ingen som drev med i Norge, så veien videre falt ganske naturlig.

I 2014 åpnet Angela og Dag Norges første BBQ shack: «Texas Barbecue Cafe». Nå har de tatt tradisjonen og pasjonen med videre fra restauranten til produksjonen på Sundvollen. Vi er derfor mer enn sikre på at produktene fra Foodswingers garantert kommer til å bli en hit hos alle hjemmekokker som trives beste ute i røyken!

Visning
Sorter
Hot Stuff Grillkull Foodswingers 10kg, Foodswingers

Et nydelig grillkull av Spansk stein-eik. Dette kullet gir svært god varme, lang brenntid, og en fantastisk bbq-aroma.

49019
Lenker
Min side