Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Det er bare å gni det inn og sause i vei!

Selv om dette ikke er gårdsprodukter med råvarer fra kjøkkenhagen kan det like fullt kalles «gårdsmat» eller «Ranch Food» som det heter i det store landet der i vest. Foodswingers henter sin inspirasjon fra den tradisjonsrike matkulturen du finner på de store gårdene i sørstatene i USA. De er derfor den rake motsetningen til det meste av dagens matindustri. Smaken trumfer alltid hastverket.

Alt produseres i skogkanten på Sundvollen nord for Oslo. Her sørger noen få dedikerte medarbeidere som vet at det ikke finnes antydning til snarveier mot målet om lage de beste produktene. Når det kokes en barbecue sauce er alt basert på en fintunet oppskrift som har vært justert fram og tilbake til Angela, Dag og de selv var fornøyde. Den ferdige sausen fylles manuelt på flasker og glass. 

Alle Foodswingers-produktene er tuftet på den tradisjonelle barbecuekulturen. Foruten sauser, rubs og kondimenter som vi nå lanserer produserer de Amerikanske bakervarer og barbecue-røkt kjøtt. 
Barbecue er den første og kanskje aller enkleste form for tilberedning av mat. Fra den spede start da mennesket laget ild, har barbecue utviklet seg i mange retninger på alle verdens kontinenter. 

I Texas ble barbecue videreført av cowboyene som ute på prærien hadde sparsomt med utstyr til matlaging. Det hele begynte med enkle barbacoas og campfires, som kort fortalt var bål i enkle innretninger av jord, stein og trepinner. Etter hvert tok man i bruk beholdere og utstyr av metall. Barbecue vokste til å bli den mest sentrale delen av Texas’ diett og gastronomi.

Angela Taliaferro vokste opp i Fort Worth som regnes for å være selveste «kubyen» i USA. Hennes mormor Edwina drev cateringfirma i byen, og Angela jobbet alltid på kjøkkenet hennes etter skoletid og i ferier. Da hun flyttet til Norge, var det utenkelig å ikke jobbe i matbransjen. Ekte barbecue var det ingen som drev med i Norge, så veien videre falt ganske naturlig.

I 2014 åpnet Angela og Dag Norges første BBQ shack: «Texas Barbecue Cafe». Nå har de tatt tradisjonen og pasjonen med videre fra restauranten til produksjonen på Sundvollen. Vi er derfor mer enn sikre på at produktene fra Foodswingers garantert kommer til å bli en hit hos alle hjemmekokker som trives beste ute i røyken!

Visning
Sorter
Pibil Salsa REVOLUCIÓN 330ml, Foodswingers

En superfrisk og litt syrlig salsa fra Yucatán i Mexico. Sausen er en av de mest populære i Mexicanske Taquerías. Bruk til taco eller tex-mex. Bland med majones og få en supergod dip. Caramba!

49001
Honey Mustard Sauce OOOH HONEY! 330ml, Foodswingers

En søt og smakfull saus som passer perfekt til grillet eller fritert kylling, hjemmelagde sandwicher, salater eller lyst kjøtt. Bruk den rett fra glasset eller som ingrediens i din favorittdressing.

49002
Buffalo Sauce THE WINGMAN 330ml, Foodswingers

En smakfull klassiker med syrlige overtoner og en smøraktig ettersmak med et lite ”kick” på slutten. Anbefales penslet på fugl og lyst kjøtt under siste fase av grillingen, eller som dip for kyllingvinger og annet snadder.

49003
Texas BBQ sauce The MAGNUM 250ml, Foodswingers

Angela: Denne BBQ sausen ble laget av min bestemor i Archer City, Texas. En intens og smakfull saus med overtoner av melasse eddik og kaffe. Pass på! Du trenger kanskje mindre enn du er vant til.

49004
Chipotle Honey Glaze MEAT FORCE ONE 250ml, Foodswingers

En real barbecue glaze som gir en søtlig og spicy smak og en gyllen overflate. Fantastisk på kylling, lyst kjøtt og sjømat. Pensles på mot slutten av grillingen på lav/ medium temperatur.

49005
Red Hot Pepper Sauce THE HANGMAN 250ml, Foodswingers

En fruktig og sterk saus basert på utvalgte paprikafrukter (capcicum annum). En hot sauce med masse smak og med en saftig og sterk finish. Bruk den på alt mulig!

49006
Chipotle Mustard Sauce THE WIGBUSTER 250ml, Foodswingers

En perfekt balansert sauce med rik smak av sennep og røykt jalapeño som biter deg litt i ganen. Spesielt god på sandwicher, til grill og barbecue, gryteretter, supper etc.

49007
Candied Jalapeños COWBOY CANDY 330ml, Foodswingers

Perfekt tilbehør som det er, finhakka i en dipp eller som den ultimate toppingen på pizza (Hawai Pizza go f*** yourself!

49008
Texas BBQ sauce ANGELA’S BBQ SAUCE 500ml, Foodswingers

Denne BBQ sausen ble laget av min bestemor i Archer City, Texas. En intens og smakfull saus med overtoner av melasse eddik og kaffe. Pass på! Du trenger kanskje mindre enn du er vant til.

49009
Rib rub MAGIC BARBECUE RIB RUB 155g, Foodswingers

Krydderblanding utviklet på Texas Barbeque Café, viden kjent for veldig gode ribs.

49010
Veggie rub VEGGIE SHAKE SEASONING 155g, Foodswingers

Veggie Shake Seasoning er en spennende spesialblanding for grillede eller stekte grønnsaker. Dryss over din favorittblanding før grilling eller steking.

49011
Chicken rub SWEET CHICKEN BBQ RUB 155g, Foodswingers

Sweet Chicken Rub er en ekte BBQ rub spesielt utviklet for kylling, svin og annet lyst kjøtt. Dryss krydderet over kjøttet, og grill på indirekte varme og lav temperatur.

49012
Lenker
Min side