Skip to main content
Til toppen

Sgombro (Makrell på olivenolje) 110g, 4Rotte

Varenummer: 40590
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Å importere makrell til Norge kan muligens av enkelte sammenlignes med å selge sand til Sahara… Men det er før de har smakt makrellen fra 4Rotte/Armatore. Dette er ren vare med ditto smak og ernæringsmessige fordeler. Meget god i rissalater, som en del av fatet når du skal servere sjømat antipasti eller sammen med San Marzano tomater på en pastarett.

Armatore har sitt hovedsete i Cetara og er en av de fremste virksomhetene hva angår både fiske og foredling. Dette sier ikke så rent lite i og med at vi her snakker om byen som regnes for å ha de aller beste ansjos- og tunfiskkonserver. Bedriften ble etablert av fjerde generasjon fiskere som ønsket å sikre bærekraftig fiske og å bidra til at de lokale tradisjonene ble holdt i hevd og foredlet med tanke på framtiden.

Armatore har sin egen flåte med fartøyer som kun driver line- og notfangst slik man har gjort det i generasjoner. Virksomhetens kjerneverdi er respekten for havets økosystem. Dette er en historie om lidenskap, respekt og engasjement for havet. Armatore tror på en bærekraftig fiskepraksis: flåten tar bare det den trenger fra havet, og vurderer alle ressursene som et felles gode de er satt til å forvalte for framtidige generasjoner med Cetara fiskere og foredlingsbedrifter.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 110 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side