Skip to main content
Til toppen

Nord Julekaffe 200g Filtermalt

Varenummer: 38004
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 50
Minste antall: 10
ekskl. mva.

En søt og balansert kaffe med smaker av melkesjokolade og saftige epler. Appelsin og nøtter i aromaen for den gode julestemningen.

KVALITET
Vi fokuserer på kvalitet og sporbarhet i valg av kaffe. Det er viktig for oss å vite at alle de involverte har fått en rettferdig betaling for jobben. Kaffen kommer fra Sør-Amerika, Mellom- og Sentral-Amerika og Afrika og er sporbar ned til vaskestasjon, kooperativ eller kaffegård.

BRENT PÅ TVEITA
Kaffen brennes lyst og forsiktig i det som kalles den nordiske brennestilen. Dette fremhever de spennende smakene som allerede finnes i kaffebønner av høy kvalitet. Vi brenner og kvalitetstester kaffen hver uke, slik at vi alltid har god og fersk kaffe tilgjengelig.

FERSKT
Vi brenner og kvalitetstester kaffen hver uke, slik at vi alltid har god og fersk kaffe tilgjengelig. Kaffen selges på våre kafeer, og leveres til bedrifter, kafeer, hoteller, restauranter og morgenlevering.no.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Antall per Kolli 50
Nettovekt 200 Gram
Nord Julekaffe 250gr hele bønner

250g hele bønner fra Peru. En spennende og søt kaffe med aroma av fløtekaramell og romkrem. Smaker av sort te, frisk stenfrukt og valnøtter.

38001
Lenker
Min side