Skip to main content
Til toppen

Gran Crudo di San Daniele DOP beinfri, Edizione Franchi

Varenummer: 20123
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 8.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Produksjonen av San Daniele skjer i Udineprovinsen (Friuli) med byen San Daniele som kjerneområde for produksjonen. Skinkene hentes fra 10 regioner i nord- og sentral Italia, hvorav nesten 50% fra Lombardia. Alle gårdene er forhåndsgodkjent og kontrolleres i henhold til regelverket for genetisk opphav og foring.

Edizioni Riccardo Franchi: Utvalgt kvalitet

Etter å ha brukt hele sitt voksne liv i familiebedriften bestemte Riccardo Franchi seg for å prøve noe nytt. Det ”nye” er egentlig akkurat det samme som han alltid har drevet med, nemlig å sørge for at kresne kunder får god spekemat. Han har gått fra å være produsent til en utrettlig jakt på det beste som kan skaffes av italienske pølser, skinker og beslektede produkter.

Matcompaniet har hatt familien Franchi som nære venner og viktig leverandør siden starten, og det vil vi fortsette med. Men nå handler vi i tillegg med ”Edizioni Riccardo Franchi”. Det er nettopp Riccardos bakgrunn som produsent som gjør han til en unik oppkjøper. Han kjenner kundenes behov og kan tilpasse produktene til ulike markedene han satser på. I tillegg har han oversikt over det meste som rører seg i mangfoldet av skinker og pølser i Italia. Han vet hva som er verdt å bruke tid på, og skaffer oss det beste markedet kan tilby.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 8500 Gram
Horeca Ja
Prosciutto di Parma DOP Riserva Beinfri (Gran Crudo di Parma riserva) 20-24mnd, Edizione Franchi

Parmaskinke skal oppfylle visse minimumskrav for å kunne kalles Prosciutto di Parma og kunne påføres konsortiets kronemerke. Noen har valgt å gå utover disse kravene og pålegge seg selv enda strengere regler. Slik er tilfellet med leverandøren av Riccardos utvalgte. Denne skinkeprodusenten har en ekstrem streng seleksjon når han velger ut de skinkene som skal få være med videre i produksjonen.

20176
Prosciutto di Parma DOP Beinfri (Gran Crudo di Parma) 14-16mnd, Edizione Franchi

Det er kun fire ingredienser som skal til for å kunne produsere parmaskinke: italienske svin, salt, luft og god tid. Det kan virke såre enkelt, men alle som har forsøkt seg på skinke produksjon vet at dette er en omstendelig prosess som krever mye. Prosciutto di Parma DOP er et produkt beskyttet av og produseres i henhold til et strengt regelverk. Skinkene kan kun lages av lår fra svin født og foret opp i Italias nordlige og midtre regioner. Regelverket beskriver spesifikt terroir, vegetasjon og klima.

20178
Prosciutto di Parma DOP Selezione Riserva Beinfri 24mnd Happy Pigs, Edizione Franchi

Stadig flere etterspør skinker fra «glade griser». Det sier seg selv at i et land som produserer tonnevis med skinker årlig (9 millioner Prosciutto di Parma i 2018) kan det være vanskelig å ha oversikt over hvordan dyrene har levd før lårene ender opp i saltet og modningsrommene.

20203
Lenker
Min side