Safran fra Liguria 0,3g, La Baita
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
Marco dyrker selv krokusen som gir han verdens dyreste krydder; safran. Pistillenne håndplukkes på viltvoksende krokusfelt på gården. Et omfattende arbeid, både fysisk og tidsmessig. Resultatet er en unik smaksrik safran med intens farge. Helt ekte, helt vill – og langt unna masseprodusert pulver. Dette er safran med historie og håndverk i hver eneste tråd.
La Baita & Galleano – Tradisjon fra høydene i Liguria
La Baita & Galleano er lokalisert i solrike åssider 700 meter over havet i Valle d’Arroscia innenfor den Ligurianske rivieraen. Her dyrker de stedegne og typiske lokale råvarer som artisjokk, basilikum og de klassiske Taggiasca-olivener. De bratte åssidene gir en perfekt soleksponering og råvarer med rik smak kysset av solen.
Alt produseres uten kjemiske tilsetningsstoffer der håndverksmessig nøyaktighet og respekt for råvaren er sentrale verdier.
Resultatet er rene og presise smaker med tydelig forankring i det Ligurianske kjøkken og terroir.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Horeca | Nei |
GTIN | 8051773644177 |