Safran fra Liguria 0,3g, La Baita
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
Safranen dyrker Marco selv krokusen som gir han verdens dyreset krydder. Pistillenne håndplukkes fra 4 kilometer med viltvoksende krokusfelt på gården. Et vanvittig arbeid, både fysisk og tidsmessig. Resultatet er en unik smaksrik safran med intens farge. Helt ekte, helt vilt – og langt unna masseprodusert pulver. Dette er safran med historie og håndverk i hver eneste tråd.
La Baita & Galleano – Tradisjon fra høydene i Liguria
La Baita & Galleano er lokalisert i solrike åssider 700 meter over havet i Valle d’Arroscia over den Ligurianske rivieraen. Her dyrker de stedegne og typiske lokale råvarer som artisjokk, basilikum og de klassiske Taggiasca-olivener. De bratte åssidene gir en perfekt soleksponering og råvarer med rik smak kysset av solen.
Olivenene presses til olje av overlegen kvalitet, mens grønnsakene konserves med naturlige ingredienser basert på mamma Assuntas tradisjonelle oppskrifter. Alt produseres uten kjemiske tilsetningsstoffer der håndverksmessig nøyaktighet og respekt for råvaren er sentrale verdier.
Resultatet er rene og presise smaker med tydelig forankring i det Ligurianske kjøkken og terroir.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Horeca | Nei |
GTIN | 8051773644177 |