Skip to main content
Til toppen

Ricotta 250g, Latte Carso

Varenummer: 11229
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Ricotta er et myse produkt som lages ved å varme mysen som er igjen etter osteproduksjonen til 70-80 grader.

Ricotta betyr helt enkelt kokt på nytt, og det er en presis beskrivesle av produktet. Myse etter annen ostproduksjon varmes på nytt, samles og siles. Dette er en ferskost med kun 12% fett. ostemassen er kritthvit med kremet og lett grynet tekstur. Smaken er frisk og lett søtlig.

Ricotta kan benyttes fra antipasti til dolce. Mest kjent er kanskje ricotta og spinatkrem som fyll til pasta. Prøv gjerne en enkel variant der du bytter ut et av lagene med kjøttsaus i din lasagna med spinat og ricotta smakt til med muskatt og hvitløk.
I norditalia benyttes ricotta i ostekaker. Ønsker du er frisk, let og velsmakende dessert kan prøve å piske ricotta glatt med sukker og kanel. Sette kremen i fryseren i et par timer mens du rører jevnlig. Server med revet sjokolade.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Melk Ku
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Ja
Sørlandsk Ricotta Fersk Horeca 500g, Osteverkstedet

Denne milde osten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan. 10 Dagers holdbarhet.

15027
Sørlandsk Ricotta ca 200g, Osteverkstedet

Denne milde osten er bløt som en sørlandskonsonant og får folk til å lukke øynene når de smaker. Noen bruker den i raviolien. Andre venter til desserten. Prøv også Sørlandsk Ricotta med honning og ristede nøtter hvis du kan.

15125
Lenker
Min side