Skip to main content
Til toppen

Pecorino Moliterno al tartufo (Trøffel Pecorino), Guffanti

Varenummer: 11189
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 5.2 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,5
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Vår populære trøffelpecorino har en raus smak av trøffel, flotte svarte marmorsprekker igjennom hele osten. Sødmen fra osten kombinert med trøffelsmaken sitter lenge igjen i ganen.

Melk er ikke det eneste osten konserverer. Sort trøffel har en begrenset sesong  men i denne osten så er trøfler godt oppbevart hele året. Ostene gnis inn med eddik og olivenolje under modning, noe som fremhever det smaken som allerede er i osten, og beskytter mot enhvert unnslipp av aromaer.

Pecorino, trøffel og honning er en av de mest harmoniske trioen i osteparringens verden. Men osten er også perfekt å rive over en risotto eller pastarett.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Sau
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1.0
Nettovekt 5200.0 Gram
Horeca Ja
Monna Lisa Marmorizzato Tartufo med aske & trøffel ca 2,6kg, Salcis

En pecorino med trøffel og aske. Denne har den mest sofistikerte smaksbalansen av de trøffeloster vi har. Produsert av Salcis i Toscana.

11209
Steinfjording Havsmak økologisk 5,6kg (trøffeltang), Lofoten Gårdsysteri

Dette er en variant av Steinfjording som inneholder tang bla.: trøffel-, sau- og grise-tang. Tangen lager en flott marmorering i osten og tilfører en særegen smak av hav som virkelig understreker «terroiret» som denne osten er produsert i.

15092
Lenker
Min side