Skip to main content
Til toppen

Payoya Semicurado Pajarete 2,8kg geitemelk, Vegajardin

Varenummer: 13061
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.8 KG per STK
Antall per kolli: 2
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Ysteriet “Queso’s Pajarete” har produsert håndverksoster i over 10 år. All osten som produseres er basert på 100% naturlige råvarer uten tilsetningsstoffer. De yster på melk fra lokale Payoya geiter og egne sauer. De har vunnet en rekke utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt med blant annet «Supergold» i World Cheese Award.

Ysteriet er lokalisert i Andalucia tett på Cadiz fjellene ved Villamartin. Som alle andre håndverksystere løfter de fram melkens unike egenskaper som det viktige elementet når god ost skal produseres. Dyrene beiter ute og bidrar at det unike kulturlandskapet bevares. De stedegne Payoya geitene var lenge en utrydningstruet rase. Takket være en iherdig innsats fra lokale bønder og osteprodusenter har de lokale geiteflokkene fått et mer solid fotfeste. 

Terroiret som byr på varierte beitemulighet danne er grunnlaget for melken som har en rik smak av urter og gress, samt lavt fettinnhold. Ostene er lagret i 3 måneder før de slippes på markedet og har en halvfast kremet tekstur. Flott lysgul farge. Lukter friskt og karakterisk av geitemelk og urter. Smaken har den karakteristiske syrligheten man finner i vellagede geitoster. Ureter og hint av nøtter. 
 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Spania
Melk Geit
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Antall per Kolli 2
Nettovekt 2800 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side