Skip to main content
Til toppen

Pære marmelade 110ml, Litlestøl

Varenummer: 43109
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Pæremarmeladen har en ren og frisk smak av pære uten på noen tidspunkt å ha antydning av oksidasjon eller «kjemiske» innslag. Et perfekt følge til ost.» Denne marmeladen er kokt på pærer, koriander og lime. 

Produktene til Eva Gill kjennetegnes av rene, presise og balanserte smaker. 
Pæremarmeladen har en ren og frisk smak av pære uten på noen tidspunkt å ha antydning av oksidasjon eller «kjemiske» innslag. Et perfekt følge til ost.»
Denne marmeladen er kokt på pærer, koriander og lime. 

Opprinnelsen til Litlestøl var kjærligheten til en værbitt familiestøl i en skråning i et Sirdalsfjell. Tanken var at litt inntekt fra marmelade-koking kunne være en måte å ta vare på stølen. Siden den gang har jeg oppdaget at marmeladekokingen også er en måte å ta vare på meg selv. 

De små glassene fra Litlestøl kan romme smaken av søte pærer eller chili eller mango eller selvplukket ramsløk. Men jeg innbiller meg at de også inneholder gleden ved å være ute i allslags vær, det sakte livet på stølen og tiden det tar å lage marmelade når man kun er en person som er opptatt av at det skal bli helt rett. At hvert glass er en liten kulinarisk feiring for alle oss som vet at kalenderen er til for å finne anledninger til å kose seg.  

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 110.0 Gram
Pære-Valnøtter syltetøy 130g, Olof Viktors

Pære Valnøtter syltetøy anbefales til blåmuggoster og faste oster.

35042
Lenker
Min side