Til toppen

Ostekjeks

Her finner dere vårt utvalg av kjeks og knekkebrød som kan passe til ost. Olof Victors sine knekkebrød har jo fått en stor fanskare og vi tilbyr også et lite utvalg av ostekjeks fra dem. Pepperkakene deres til jul sammen med blåmuggost er jo legendarisk godt. Ellers kan Spinatella fra Anfosso og Superknask også fungere bra til osten.

 

Sorter Navn (a > å)
Nyhet

Crackers Mediterraneo 250g

Håndverks kjeks med middelhavsurter og tomat.
31210
Nyhet

Crackers ai Cereali 250g

Håndverkskjeks med knuste frø.
31209
Nyhet

Fig & Spelt Sourdough Crackers 100g

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.
31211

Fröbräck 180gr cellofanpose

Fröbräck er perfekt som snacks, eller under osten.
35047
Nyhet

Grissini al Sesamo 250g

Håndverks grissini med Sesamfrø
31203

Miniknäcke 170gr

Dette er virkelige miniknekkebrød på størrelse med en god gammeldags femmer. Perfekt til ost.
35010

Miniknäcke med valmuefrø papprør 180g

Miniknäcke med valmuefrø 180gr. Tilbehør til Matcompaniets gode oster er disse små knekkebrødene perfekte.
35024

Pepperkake kjeks med havsalt 150g

Vi utfordret Olof Victors til å lage en ostekjeks som minner om pepperkaker bare litt mindre søt. Denne kjeksen er ypperlig til blåmugg, måtte det være Stilton, eller norske alternativer.
35049
Nyhet

Rosemary & Sea Salt Sourdough Crackers 90g

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med ulike melsorter fra Shipton Mill, tørket rosmarin og timian med en klype Cornish havsalt. Knasende sprøtt underlag for din favoritt geitost.
31215

Rugkjeks med salt

Rugkjeks med salt anbefales til hvitmuggoster.
35035
Nyhet

Rye & Charcoal Sourdough Crackers 90g

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.
31213
Nyhet

Seeded Wholegrain Sourdough Crackers 105g

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med fullkornsmel fra Shipton mill med solsikkekjerner og valmuefrø. Knasende sprøtt underlag for en rik, moden St Nectaire eller Konrad og andre beslektede oster med mye smak.
31212