Matcompaniet lanserer nå tre nye smaksatte oljer i Molinoserien
Dette er middelhavets smaker med tydelig forankring i lokalt dyrkede råvarer. Paula og Juan hos O-Med har jobbet mye med å alliere seg med de beste bøndene for de respektive ingrediensene. Det er ikke snakk om å kjøpe essenser, tørket aroma eller ta andre snarveier. Når frukten og urtene har optimal smak fraktes de til O-Med sin olivenpresse der de selv ekstraherer den eteriske oljen som smaksetter olivenoljen.
Smakene er klare og rene og man er aldri i tvil om at de lover det etiketten sier. Det er med andre ord bare å fylle opp kjøkkenskapet med disse tre oljene for å være rustet til sommerens enkle måltider med de beste råvarene.
Olivenolje med basilikum 250ml, Molino
Det mest åpenbare valget er selvfølge å gi din neste Caprese en god klunk med den grønne og aromatiske basilikumoljen. Når vi først befinner oss i tomatland så er nettopp disse rødmende bærene en soleklar kombinasjon til den klokkerene basilikumsmaken i O-Med’s basilikumolje. Marinader til det meste av fjærkre vil ha godt av litt av denne oljen. Ønsker du å lage en basilikummajones med fersk basilikum vil den få det lille ekstra kicket dersom du runder av med basilikumoljen.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Spania |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 250 Gram |