Skip to main content
Til toppen

Olivenolje med basilikum 250ml, Molino

Varenummer: 52050
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Olivenoljen presses av 100% Arbequina oliven fra egne marker og 10% Basilikum (Ocimum Basilicum var. Genovese). Begge presses samtidig for best resultat.

Matcompaniet lanserer nå tre nye smaksatte oljer i Molinoserien
Dette er middelhavets smaker med tydelig forankring i lokalt dyrkede råvarer. Paula og Juan hos O-Med har jobbet mye med å alliere seg med de beste bøndene for de respektive ingrediensene. Det er ikke snakk om å kjøpe essenser, tørket aroma eller ta andre snarveier. Når frukten og urtene har optimal smak fraktes de til O-Med sin olivenpresse der de selv ekstraherer den eteriske oljen som smaksetter olivenoljen. 
Smakene er klare og rene og man er aldri i tvil om at de lover det etiketten sier. Det er med andre ord bare å fylle opp kjøkkenskapet med disse tre oljene for å være rustet til sommerens enkle måltider med de beste råvarene. 

Olivenolje med basilikum 250ml, Molino
Det mest åpenbare valget er selvfølge å gi din neste Caprese en god klunk med den grønne og aromatiske basilikumoljen. Når vi først befinner oss i tomatland så er nettopp disse rødmende bærene en soleklar kombinasjon til den klokkerene basilikumsmaken i O-Med’s basilikumolje. Marinader til det meste av fjærkre vil ha godt av litt av denne oljen. Ønsker du å lage en basilikummajones med fersk basilikum vil den få det lille ekstra kicket dersom du runder av med basilikumoljen.
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Lenker
Min side