Skip to main content
Til toppen

O-Med Novo EVO 500ml

Varenummer: 52051
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

UTSOLGT - kommer tilbake tidlig i november 2024 i sylfersk utgave.

Dette er en sylfersk olje som representerer den unike terroiret ved foten av Sierra Nevada og preget av de stedegne olivene. I tillegg er dette en filtrert olje med tydelig O-Med signatur.

Det dedikerte og dyktige søskenparet Paula og Juan García Casas benytter kun egne oliven i O-Meds ulike oljekolleksjoner, og slik er det også med deres NOVO. Oljen presses den første dagen av innhøstingen fra nøye selekterte oliven fra familiens beste oliventrær. Oljen har en intens smaragdgrønn farge som indikerer høyt innhold av klorofyll og polyphenoler. Grønnfargen er et tegn på den er presset på oliven som akkurat har modnet. Det går aldri mer enn 2 timer fra de er plukket til de er vasket og sendt inn i olivenpressen. 

Vi skulle selvfølgelig gjerne gitt dere gode smaksnotater på denne oljen, men i og med at den ennå ikke har lagt ut på sin jomfrutur fra olivenpressen i Granada til Norge er dette ikke mulig. Det vi imidlertid kan love dere er en frisk og smaksrik olje med tydelig karakter fra Picualoliven og en ekstra dimensjon av friskhet som er unik for disse førstepressingene.  Friskhet og noter av nyslått gress vil være mer fremtredende enn olivenfruktens mer fruktale karakter. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 6
Nettovekt 500 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side