Til toppen

Nyheter

Her vil dere finne alle nye produkter som er lagt til i sortimentet den siste tiden.
Mange av disse produktene vil dere ikke finne igjen på vår excel prisliste før en oppdatert utgave sendes ut - normalt 3 ganger per år.

 

Sorter
Nyhet

Stølsost Rueslåtten lagret 15mnd i fjelltunell

Grottelagret i minimum 15 måneder. Laget på melk fra fjellbeite. Gyllengul farge. Preget av floral duft – smørblomst og nyslått høy – med svake søtlige toner.
15133
Nyhet

Mascarpone store bokser 2kg

Italiensk ferskost som opprinnelig ble laget i Lombardia allerede rundt år 1700.
11233
Nyhet

Mozzarella cow cherries (7 g) 1kg

Mozzarella kuler 7g perfekt til salater og antipasti
11232
Nyhet

Mozzarella cow 125g Latte Carso

Mozzarella av kumelk 125g. Smaken er mild, frisk og lett syrlig med svakt innslag av salt.
11231
Nyhet

Ricotta 250 g Latte Carso

Ricotta er et myse produkt som lages ved å varme mysen som er igjen etter osteproduksjonen til 70-80 grader.
11229
Nyhet

Fjåk Hvit og tyttebær 53g bar økologisk

Kremet hvit sjokolade blandet med norske tyttebær gir en fantastisk balanse.
39043
Nyhet

Sitronkjeks med rosmarin 150g

Dette er en klassisk smørkjeks med frisk smak sitron og rosmarin. Passer godt til gode lagrede oster som Almnäs Tegel eller Wrångebäck samt selvfølgelig Comte og Etviaz. Vil du overraske middagsgjestene, og gi gode venner som fortjent, er det bare å toppe kjeksen med skagenrøre og en ekstra klatt løyrom når du serverer gode bobler før middagen.
35057
Nyhet

Salt karamellsaus (Kolasås Saltkaramell) 225g

Salt karamell har de siste årene vært en gjenganger på menyer og når hjemmebakere skal tilføre det lille ekstra som gjør det ordinære ekstraordinært. En garantert favoritt enten du sitter med isboksen i den hånden og «sauseglasset» i den andre.
35063
Nyhet

Karamellsaus med bringebær (Kolasås Hallon) 230g

Denne har en frisk og tydelig smak av bringebær. Anbefales til en lun bærpai sammen med pisket krem.
35064
Nyhet

Karamellsaus med pasjonsfrukt (Kolasås Passionsfrukt) 235g

Tydelig og frisk syre med rik pasjonsfruktsmak. Nydelig til en tjukkmelkspudding med pasjonsfrukt.
35065
Nyhet

Karamellsaus med sitron (Kolasås Citron) 240g

Den friskeste av den nye karamellsausene. Du tar dessertfavoritten sitronpai med marengslokk enda et par hakk nærmere saligheten om du serverer litt av denne sausen ved siden av.
35066