Skip to main content
Til toppen

Nyheter

Her vil dere finne alle nye produkter som er lagt til i sortimentet den siste tiden.
Mange av disse produktene vil dere ikke finne igjen på vår excel prisliste før en oppdatert utgave sendes ut - normalt 3 ganger per år.

 

Visning
Sorter
Nyhet
Smoky Banana 250g, Haupt

Salt lakris dekket med en unik melkesjokolade laget av kakaobønner fra Papua Ny Guinea og Mexico. Sjokoladens smaksprofil har hint av gul frukt og moden banan. Duften har hint av mild tobakk. Haupt påstår dette er den beste kombinasjonen mellom sjokolade og lakris noensinne laget!!!

33125
Nyhet
La Vie en Rose 250g, Haupt

Salt lakris med hvit sjokolade smaksatt med bringebær, jordbær, vanilje og roseblader

33124
Nyhet
Flagship Hotsauce XL 150ml, Midsummer

Midsummer’s Flagship hot sauce har blitt lagret i 2 år med Habanero-pepper dyrket her på vestkysten av Norge.

54088
Nyhet
Red Wine Vinegar - rødvinsseddik 5 liter, Olitalia

Rødvinseddik i 5 liters dunk for Horeca markedet.

50261
Nyhet
White Wine Vinegar - hvitvinseddik 5 liter, Olitalia

Hvitvinseddik i 5 liters dunk til Horeca markedet

50260
Nyhet
Colatura di Alici Riserva (fermentert ansjosekstrakt) 700ml, Armatore

Ansjosekstrakt og salt basert på en mange hundreårig oppskrift og tradisjon. Ansjosen renses og legge i kastanjefat få timer etter den har blitt fanget i noten. Modning tar vanligvis fra 18-30 måneder. Ekstrakten beholder sin potente smak i minst 2 år etter den er tappet på flaske. En fantastisk smaksforstreker til supper, tomatsauser, fiskeretter, tartar – både fisk og kjøtt, pastaretter med skjell og skalldyr og selvfølgelig for å runde av den tett på perfekte sausen du skal ha til dagens fiskerett.

40591
Nyhet
Lomo skivet 60g delibrett, Ask

LOMO er speket ytrefilet fra utegris. Lomo er ferdig skivet i tynne skiver og passer godt som snacks, på en salat eller å toppe en pizza med den. Ask salter og krydrer fileten, sammen med litt rødvin. Deretter får den ligge å trekke salt i en ukes tid før den knyttes opp på klassisk vis og henges til tørk i ca 4 måneder.

22213
Nyhet
70% Colombia 60g, Fjåk

Tumaco regionen i Colombia har en spennende blanding av lokale kakaovarianter. Denne platen inneholder bønner fra 4 forskjellige varianter: Afromuvaras, Asprocat, Cortepaz og Corpoteva. Kompleks smak med hint av ganache, mandel og eple.

39066
Nyhet
70% Ecquador 60g, Fjåk

Ved bruk av de utmerkede ‘Heirloom Cacao Preservation’ akrediterte kakao bønnene fra Samuel von Rutte’s Hacienda Limon farm, har Fjåk laget en klassisk 70% mørk sjokolade.

39067
Nyhet
70% Tanzania Womens Lot 60g, Fjåk

Her er bønnene hentet fra 3 gårder som drives av kvinner – hvor alt overskudd finansierer en videregående skole for jenter i Mbingu. Disse bønnene, anerkjent med Cocoa of Excellence Award, resulterer i en fruktig smak med hint av kirsebær og kaffe.

39068
Nyhet
Salmiakkpulver 21g, Haupt

Dette er Haupt sin versjon av et klassisk svensk produkt nemlig Salmiakkpulver. Det inneholder like deler lakrispulver og salmiakk (ammoniumklorid) og 1% sukker. Nyt det som det er, bruk det til iskrem eller andre desserter eller hvorfor ikke legge litt ekstra krydder på favorittgodteriet ditt?

33123
Nyhet
Yallapeno Lime 250g, Haupt

Salt lakris med hvit sjokolade, jalapeno, lime og ananasmynte

33122
Lenker
Min side