Skip to main content
Til toppen

Misto Funghi Grogliati 580ml grilla sopp mix, Ortoconserviera

Varenummer: 40538
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

En deilig miks av grilla sopp som er syltet og lagt på olje. Rik soppsmak som gjør at den passer til alt fra kjøttretter til pizza. En selvfølge når du skal servere litt god antipasti. Soppmiksen er et perfekt valg til grillet kjøtt.

Hva som kan kalles for «Italias grønnsaksfat» skal være usagt, men at Marche regionen villa havnet høyt på listen i slik kåring er hevet over enhver tvil. Er man på besøk i regionen er det umulig å ikke la seg imponere av det varierte og mangfoldige kulturlandskapet. Det veksler mellom solsikker, bugnende kornåkre, olivenlunder, skråninger med vinranker og et rikt utvalg av kvalitets grønnsaker.

På flatene mellom Siblinifjellene og Adriaterhavet har man et mikroklima der sval bris fra havet og fjellene kombineres med lange varme dager i vekstsesongen samt et rikt og mineralrikt jordsmonn. Det som dyrkes her utvikler unike kvaliteter som foredles av lokale virksomheter enten som pasta, oljer, vin og konserverer. Ortoconserviera er en av de dyktigste leverandørene når det kommer til å konservere solens smaker. Der de lokale råvarene ikke når opp til deres høys kvalitetskrav kjøper de inn fra andre områder med optimale vekstvilkår. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Drenert vekt 550 Gram
Antall per Kolli 6
Nettovekt 580 Gram
Soppblanding med steinsopp 1kg (Misto Funghi con Porcini), Ortoconserviera

Soppmiks med marinert steinsopp. Et godt tilbehør til antipasti.

40333
Lenker
Min side