Denne osten nytes best etter lang tid i romtemperatur. Etter å ha skåret av toppen kan man øse ut den flytende sotemassen med skje. Nettopp den rennende ostemassen ble ansett å være et tegn på produksjonsfeil. Etter å ha smakt på osten skjønner man at her er det ikek snakk om mange feil.
Finca Pascualete lager osten av fersk rå sauemelk fra av sine egne merinosauer i Extremadura, Vest-Spania. Dyrene beiter på gress, ville blomster og urter. Osten koaguleres med med vegetabilsk løpe fra kardongblomsten. Den jevne og kremede tekstur oppnås ved at ostene snus daglig for å sirkulere ostemassen.
Prøv en tørr basisk sider til denne osten.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Spania |
Melk | Sau |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 5 |
Nettovekt | 160 Gram |
Horeca | Nei |