Skip to main content
Til toppen

Meksikansk

Etter flere år med tvangsforing med fredagstaco kokt i hop på billige ingredienser som har preget familiens fredagsmåltid ble jeg så inderlig Taco lei som det går an å bli. Mens avkommene fortsatte å innta sin industrielle fredagstaco valgte jeg reker, loff og majones i stedet. Endelig er den tiden over og autentiske ingredienser fra Mexico kan nå erstatte storindustriens bleke kopier.

Visning
Achiote 100g, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Ingredienser: Vann, maismel, annattofrø, ionisert salt, hvitløk, krydder.

47043
Achiote 1kg, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor.

47055
Achiote flytende 300ml, El Yucateco

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Nå endelig på flaske. Mye lettere å bruke!

47061
Barbacoa 300g, Como Mexico

Langtidskokt storefekjøtt med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexcio

32054
Burrito Wraps 360g, Gran Luchito

I Mexico er en burrito navnet gitt til en sammenrullet hvetetortilla. Du finner burritoer i alle former og størrelser fra en veikant burrito i Chihuahua til en velsmakende frokostburrito i Puebla.

47085
Cantina Beans 430g, Gran Luchito

Cantina Black Beans er laget i Mexico etter en autentisk oppskrift.

47062
Chipotle Salsa 330ml, Gran Luchito

Autentisk salsa med chipotle, løk og hvitløk.

47014
Chipotle Tortilla Chips 150g, Gran Luchito

Disse tortillachipsene er smaksatt med en sensasjonelt røykfylt blanding av chipotle-krydder laget med røkt paprika, cayennepepper, løk, hvitløk og chipotle-chili.

47070
Chipotle en Adobo 2,8kg, San Marcos

Oppdag den rike og komplekse smaken av San Marcos Chipotle i Adobo! Disse førsteklasses chipotle-chiliene, nøye utvalgt og røkt til perfeksjon, er deretter marinert i en kraftig adobosaus laget av tomat, eddik og krydder.

47053
Chipotle en Adobo 7oz (200gr), San Marcos

Oppdag den rike og komplekse smaken av San Marcos Chipotle i Adobo! Disse førsteklasses chipotle-chiliene, nøye utvalgt og røkt til perfeksjon, er deretter marinert i en kraftig adobosaus laget av tomat, eddik og krydder.

32002
Crunchy Jalapeño & Ananas 215g, Gran Luchito

Skivet og terninger i Mexico. Røde Jalapeños modnes fullt ut, til motsetning med grønne Jalapeños, resultatet er en litt søtere chili. Kombinert med ternet ananas gir dette en perfekt balanse mellom sødme og varme.

47037
Dried Chili Ancho 100g, Kaktus

Chile Ancho er en tørket Poblano Chili og har en rik, søt og sjokoladeaktig smak. Den passer perfekt i røde sauser, f.eks til Enchiladas eller i Mole sammen med krydder som kanel, spisskumin, korianderfrø og kakao.

47029
Lenker
Min side