Til toppen

Meksikansk

Etter flere år med tvangsforing med fredagstaco kokt i hop på billige ingredienser som har preget familiens fredagsmåltid ble jeg så inderlig Taco lei som det går an å bli. Mens avkommene fortsatte å innta sin industrielle fredagstaco valgte jeg reker, loff og majones i stedet. Endelig er den tiden over og autentiske ingredienser fra Mexico kan nå erstatte storindustriens bleke kopier.

Sorter Navn (a > å)

Achiote 1 kilos krydderpaste

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor.
47055

Achiote 100g krydderpaste

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Ingredienser: Vann, maismel, annattofrø, ionisert salt, hvitløk, krydder.
47043

Achiote flytende 300ml

El Yucateco Achiotepaste er laget av knuste anattofrø fra anattotrær på Yucatan-halvøya i Mexico. Achiote har en pepperaktig aroma, jord- og nøtteaktig smak. Den gir mat en dyp rød farge og brukes tradisjonelt i sauser og marinader, blant annet til å lage den svært populære Tacos Al Pastor. Nå endelig på flaske. Mye lettere å bruke!
47061

Barbacoa - Langtidskokt storefekjøtt 300g

Langtidskokt storefekjøtt med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexcio
32054

Cantina Beans 430gr

Cantina Black Beans er laget i Mexico etter en autentisk oppskrift.
47062

Carnitas 300gr - langtidskokt svinekjake

Langtidskokt svinekjake med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexico
32055

Hele Chipotle chilli 368g

San Marcos Chipotle-chile ”en adobo”
32002

Chilpotle en Adobo 2,8 kilos

San Marcos endelig tilbake!!
47053

Chipotle Salsa 330ml

Autentisk salsa med chipotle, løk og hvitløk.
47014

Chipotle Tortilla Chips 150g

Disse tortillachipsene er smaksatt med en sensasjonelt røykfylt blanding av chipotle-krydder laget med røkt paprika, cayennepepper, løk, hvitløk og chipotle-chili.
47070

Crunchy Jalapeño & Ananas 215g

Skivet og terninger i Mexico. Røde Jalapeños modnes fullt ut, til motsetning med grønne Jalapeños, resultatet er en litt søtere chili. Kombinert med ternet ananas gir dette en perfekt balanse mellom sødme og varme.
47037

Crunchy Salsa Matcha 100g

Salsa Macha er en knust chilipasta opprinnelig fra Veracruz, Mexico. 
47075