Til toppen

Konserver

En omfattende kategori der hvert enkelt produkt representerer høy råvarekvalitet ivaretatt av nennsom konservering; på glass, flaske, boks eller poser. Her finner du blant annet sennep fra verdens nordligste sennepsavling, hot sauce fra Stavanger, artiskokker fra Marche, ansjos fra Amalfi kysten, solbær fra Rhône, pesto fra Liguria, honning fra Toscana, grillsauser fra Vøienenga, tomatillo fra Mexico, saft på norske bær og frukt, den Sicilianske solen konsentrert og konservert i et lite glass med tomatekstrakt og mye, mye mer. Alt konservert og foredlet for å forsterke gode smaker og bringe ganefryd.

Sorter Navn (a > å)

Akasie Honning 500g

Akasie honning laget i Emilia regionen i Italia.
40372

Ansjosfilet stretched på olivenolje 210g

Ansjosfilet på olivenolje
40275

Artiskokk kvarte marinerte 1kg

Passe store artiskokkbiter marinert med lokale urter i solsikkeolje. Perfekt som tilbehør og antipasti, eller for den saks skyld litt sunt snacks.
40330
Nyhet

Burgersennep 300g plastflaske økologisk KRAV

Burgersennepen har en rik aroma med svak sødme som balanseres på beste vis med LissEllas karakteristiske syrlighet.
40545

Calabria chili 1.9kg

Fult moden har den en fruktig, røkt smak og moderat styrke. Fantastisk i mat, og spesielt på pizza.
40506
Nyhet

Carciobuono 580ml artiskokkhjerter Linea Elegant

Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.
40536
Nyhet

Castelvetrano olives 580ml grønne oliven uten stein Linea Elegant

Noccelaraoliven fra Sicilia som etter lutbehandling modnes i saltlake og steinene fjernes. Grønne oliven av medium størrelse med fin tyggemotstand og rik smak.
40539
Nyhet

Cerignola olives 580ml grønne olven med stein Linea Elegant

Dette er en av de aller største olivensortene som dyrkes. Kommer fra områdene rundt byen Cerignola i Puglia. Har en mild men samtidig rik «kjøttfull» smak med antydning til smørtoner. Passer perfekt som kondiment til ost og spekemat.
40540

Fiken chutney 220g

Ren deilig smak av fiken balansert med blant annet litt salt og krydder.
40313
Nyhet

Cornichons Caviar 120g

Dette er super-deluxe utgaven av svenskenes «Bostongurka» - eller kanskje mer presist et produkt som for deg til å glemme alt du har smakt tidligere av agurkmiks!
45029
Nyhet

Cornichons Malossol 3kg drained weight net bucket

Litt større agurker som er lagt ned i en krydret, lettsaltet og sursøt lake. Nydelig rett fra glasset og perfekt til f.eks. tartarsaus og salsa verde.
45031
Nyhet

Cornichons Malossol 440g

Litt større agurker som er lagt ned i en krydret, lettsaltet og sursøt lake. Nydelig rett fra glasset og perfekt til f.eks. tartarsaus og salsa verde.
45026