Kokkesmør 125g - Smeltet Wagyu fett, Idsøe
Antall per kolli: 10
Minste antall: 10
Man har dessverre ikke funnet en optimal emballasje, så de er foreløpig ikke tilgjengelige
Obs, varen er ikke lagerført, men leveres ved første mulighet.
Bestillingsfrist er mandag kl 11.00 og varene sendes da fra Idsøe tirsdager eller onsdager for levering ut fra Oslo lager torsdag/fredag
Kokkesmør av Jærsk Wagyu – 100% smeltet kjærlighet fra Jæren! Her har Albert tatt hånd om fettet som blir til overs etter partering av de eksklusive Wagyu-dyrene fra Torkell Tveitevoll Eide. Smøret er forsiktig smeltet og silt, og gir en rund, nøtteaktig smak med rik umami. Bruk det til å steke kjøtt, grønnsaker eller blande inn i potetpuré – smaksrikdommen er enorm!
Litt om 100% Wagyu fra Jæren
Hva får en milliardforvalter til å bytte London-dress med kjeledress i Sandnes? For Torkell Tveitevoll Eide handler alt om å gjøre ting skikkelig. Etter fem år med langsiktig avl og dedikert stell, har han bygd en Wagyu-besetning fra bunnen – med 100 % fokus på kvalitet, ikke quick fix. På gården trives dyra i rolige omgivelser, med spesialfôr, god plass og tett oppfølging. Resultatet? Et kjøtt Albert Idsøe kaller “ekstremt” på smak, mørhet og tekstur. Dette er blandt verdens dyreste kjøtt – men også noe av det beste. Og det er ikke lenger noe du må fly til Tokyo for å smake.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Kjøtt | Storfe |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 125.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |