Til toppen

Kaffe

NORD fokuserer på kvalitet og sporbarhet i valg av kaffe. Det er viktig for dem og oss å vite at alle de involverte har fått en rettferdig betaling for jobben. Kaffen kommer fra Sør-Amerika, Mellom- og Sentral-Amerika og Afrika og er sporbar ned til vaskestasjon, kooperativ eller kaffegård.

Mesteparten av kaffen de kjøper er rett fra gårdene. For å kunne tilby spesialkaffe i mindre partier gjennom sesongene, jobber de med importører som har direkte relasjoner med produsenten og følger kaffen til Norge.

Hele utvalget finner dere her

 

Sorter Navn (a > å)

Nord Dagens Økologiske 1kg

Hele bønner fra Peru. En fyldig kaffe med smaker av mørk sjokolade, røde plommer og brunt sukker. Aroma av krokan og appelsinsjokolade.
38008

Nord Espresso (Brasil) 250g

250 gram hele bønner fra Brasil. En klassisk og sødmefull espresso, med smaker av nøtter, sjokolade og krokan. Kremet munnfølelse og lang, søt ettersmak.
38002

Nord Espresso 1 kilos

En klassisk og sødmefull espresso, med smaker av nøtter, sjokolade og krokan. Kremet munnfølelse og lang, søt ettersmak.
38010

Nord Fruktig (Etiopia) 250gr

En fruktig og frisk kaffe med aroma av sitrus og søte bær. Smaker av søt sitron, moden rips og kandisert sukker. Saftig munnfølelse og søt ettersmak.
38003

Nord Fruktig (Etiopia) 1 kilos

En fruktig og frisk kaffe med aroma av sitrus og søte bær. Smaker av søt sitron, moden rips og kandisert sukker. Saftig munnfølelse og søt ettersmak.
38009

Nord Økologiske Dagens (Peru) 250g

250 gram hele bønner fra Peru. En fyldig kaffe med smaker av mørk sjokolade, røde plommer og brunt sukker. Aroma av krokan og appelsinsjokolade.
38011
Nyhet

Påskekaffe Nord 250gr

Årets påskekaffe er handlet direkte fra gården i Peru.
38006

Sesongkaffe

Sesongkaffe 1 kilos - se egen liste
38012