Skip to main content
Til toppen

Jamon des Bosses DOP uten bein, Edizione Franchi

Varenummer: 20080
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 7 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Gulvet i de luftige modningsrommene er dekket med høy og lokale urter som bidrar til skinkens fantastiske aroma. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag. Smaken er distinkt og rik med behagelig saltsmak som balanserer med svinets naturlige sødme og en aning viltkarakter.

Produksjonen er tuftet på en tradisjon som kan spores helt tilbake til 1397! Skinken er nevnt utallige ganger i historiske skrifter, men vi nøyer oss med å formidle en god historie av nyere dato: Riccardos far og den legendariske Paul Bocuse hadde satt hverandre i stevne for å blindteste skinker fra sine respektive land. Anonymt servert på fat ankom skinkene smakebordet og da resultatene skulle konkluderes var chef Bocuse ikke i tvil. Skinken, som viste seg å være Jamon de Bosses var uten tvil den beste. At det etter dette har blitt sendt en større mengde skinke til Lyon og Paul Bocuse er ingen hemmelighet…

Vi har ikke ambisjoner om å sidestille vår gane med den franske kjøkkenguden, men etter selv å ha smakt Jamon de Bosses er vi ikke i tvil: Dette er noe av det beste vi har smakt av skinker.

 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 7000 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side