Til toppen

JÅLA 250gr

Varenummer: 22159
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Kjøp 6 Dpak betal for 5 Dpak!
Rabatt kommer på faktura.

De aller beste ingrediensene vi kunne komme opp med. Laget på skinke og bog fra økologisk frilandsgris, sort trøffel fra Alba og økologisk hvitvin fra Italia.

Jåla er en salami med klare referanser til den nord italienske regionen Piemonte kjent for utsøkt vin, verdens beste hasselnøtter og sist men ikke minst trøffel. Ask har lenge hatt lyst til å lage en ekte trøffelsalami. Hva er vel da mer naturlig enn å hente råvarene fra den beste leverandøren. En av de fremste og absolutt mest seriøse aktørene i trøffelbransjen er vår leverandør Tartuf Langhe. De har i 2 generasjoner sørget for at verdens beste restauranter og delibutikker får det beste av det beste hva gjelder den myteomspunne soppen.


Jåla har en behagelig mild smak av modent kjøtt som spiller opp mot de deilige trøffeltonene. Smaker av ekte vare og ikke vulgær trøffelaroma. Garantert bestselgerpotensiale så det er bare å sikre seg noen esker av den første batchen.

Produkt innhold:

Økologisk durocgris, salt, økologisk hvitvin, krydder som bl.annet økologisk hvitløk, sort trøffel, økologisk dextrose, startkultur.

Næringsinnhold:
100g ferdig vare inneholder:

Energi: 1702 kj/410 kcal
Fett: 33g
Herav mettet fett: 11,3g
Karbohydrater: 1,3g
Herav sukkerarter 0,9g
Protein: 26,9g
Salt: 4,9 g

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Kjøtt Svin
Øvrige egenskaper Debio, Økologisk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 10
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei