Hot Links har en lang historie i noe av USAs beste tradisjonsmat: amerikanske barbecue. Hot Links kan spises i brød med barbecuesaus eller sennep, men den er også utmerket på pizza, i pastaretter, gryteretter (ikke minst Gumbo) og mer!
En amerikansk BBQ klassiker! Hot Links er som en navnet tilsier det en litt heit pølse. Det finnes et utall av varianter i USA alt fra Texas utgaven som lages med storfekjøtt til mer tradisjonelle pølser laga på kjøtt fra dyr med tryne og krøll på halen.
Craigs tips til tilberedning og servering:
Ikke overaskende foretrekker han å grille pølsene; eventuelt kan de også varmes i en stekepanne. Han deler pølsene i tre og serverer dem i pølsebrød med BBQ saus og sennep, evt med litt karamellisert løk. Om du av en eller annen merkelig grunn ikke ønsker stekeskorpe på pølsa di kan du jo selvfølgelig trekke dem i buljong, varme dem i mikroen eller en Air-fyrer, men som Craig sier det sjøl: «….but hey, this is a Hot Link. Show some respect!»
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Kjøtt | Svin |
Antall per Kolli | 8 |
Nettovekt | 250 Gram |
GTIN | N/A |