Skip to main content
Til toppen

Hot Link Sausage 250g, Craig

Varenummer: 22196
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.28 KG per STK
Antall per kolli: 8
Minste antall: 8
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

FRYSEVARE - tilbud 79,- per kilo

Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.

Hot Links har en lang historie i noe av USAs beste tradisjonsmat: amerikanske barbecue. Hot Links kan spises i brød med barbecuesaus eller sennep, men den er også utmerket på pizza, i pastaretter, gryteretter (ikke minst Gumbo) og mer!

En amerikansk BBQ klassiker! Hot Links er som en navnet tilsier det en litt heit pølse. Det finnes et utall av varianter i USA alt fra Texas utgaven som lages med storfekjøtt til mer tradisjonelle pølser laga på kjøtt fra dyr med tryne og krøll på halen.

Craigs tips til tilberedning og servering:

Ikke overaskende foretrekker han å grille pølsene; eventuelt kan de også varmes i en stekepanne. Han deler pølsene i tre og serverer dem i pølsebrød med BBQ saus og sennep, evt med litt karamellisert løk. Om du av en eller annen merkelig grunn ikke ønsker stekeskorpe på pølsa di kan du jo selvfølgelig trekke dem i buljong, varme dem i mikroen eller en Air-fyrer, men som Craig sier det sjøl: «….but hey, this is a Hot Link. Show some respect!»

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Norge
Kjøtt Svin
Antall per Kolli 8
Nettovekt 280 Gram
Lenker
Min side