Til toppen

Gorwydd Caerphilly

Varenummer: 14024
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 4 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig ostevekt. Faktura vil vise korrekt vekt.

Oster fra Neals Yard Dairy som ikke lagerføres kan bestilles hver 14. dag i høysesong. Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling eller å legge seg til mailinglisten.

 

Gorwydd Caerphilly modnes lenger enn de fleste Caerphilly oster. Bestillingsvare fra Neals Yard Dairy.

Selv om produksjonen av Caerphilly-ost nesten var glemt i Sør-Wales, levde den videre over grensen i Somerset takket være regionens Cheddar-produsenter.

Etter å ha jobbet på Neal's Yard Dairy, lærte Todd Trethowan kunsten å lage Caerphilly fra Chris Duckett, en kjent Somerset -ostemaker, før han flyttet tilbake til Wales for å sette opp et meieri på foreldrenes land og lage ost med lokalmelk. I 2014, for å forbedre kvaliteten på osten, flyttet Todd og broren Maugan til Puxton Farm i Somerset, hvor eieren hadde en flokk økologisk oppdrettede Holstein- og Jersey -kyr. Der begynte brødrene å gjenskape mikroklimaet som trengs for Caerphilly.

Osten blir lagret i modningsrommene i tre til fire måneder - nesten dobbelt så lang tid som de moderne caerphilly ostene. Resultatet er en Caerphilly som forener det beste av både walisisk og Somerset -tradisjonsost.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse England
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 14 Dager
Antall per Kolli 1
Nettovekt 4000 Gram
Horeca Ja