Her er bønnene hentet fra 3 gårder som drives av kvinner – hvor alt overskudd finansierer en videregående skole for jenter i Mbingu. Disse bønnene, anerkjent med Cocoa of Excellence Award, resulterer i en fruktig smak med hint av kirsebær og kaffe.
Tumaco regionen i Colombia har en spennende blanding av lokale kakaovarianter. Denne platen inneholder bønner fra 4 forskjellige varianter: Afromuvaras, Asprocat, Cortepaz og Corpoteva. Kompleks smak med hint av ganache, mandel og eple.
Ved bruk av de utmerkede ‘Heirloom Cacao Preservation’ akrediterte kakao bønnene fra Samuel von Rutte’s Hacienda Limon farm, har Fjåk laget en klassisk 70% mørk sjokolade.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.