Til toppen

Ferdigretter og annet kjøtt

Vår produsent av ferske tortillaer, Como Mexico, har utviklet noen spennende ferdigretter basert på norsk kjøtt laget på mexikanske oppskrifter.

Vi lagerfører også kjøtt fra Ibericogrisene til Juan Pedro Domecq på frys.

Sorter Navn (a > å)
Nyhet

Bacon - Tims Pecanwood Smoked Bacon i bit

Et varmrøkt bacon som kan nytes rett fra pakken, eller brukes som ingrediens i varmretter. En subtil, men tydelig røyksmak fra pecanved og en fantastisk balanse mellom salt og søtt preger dette produktet. Kutt det i skiver til Sandwicher eller biter til pastaretter og salater. Ønsker du å bli nabolagets pizzahelt er det bare å toppe biancoen med Tims Pecanwood Smoked Bacon.
49021

Barbacoa - Langtidskokt storefekjøtt 300g

Langtidskokt storefekjøtt med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexcio
32054

Carne Salada (Carpaccio)

Rått kjøtt smaksatt med salt, pepper, einebær, rosmarin, knust hvitløk og laubærblad. Skjæres i tynne skiver og brukes som Carpaccio. Klassisk rett med aner i Trentino, Italia tilbake til det 16 århundre.
20186

Carnitas 300gr - langtidskokt svinekjake

Langtidskokt svinekjake med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexico
32055
Nyhet

Farmhouse Bacon 200g, Grillkongen Craig Products

Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.
22197
Nyhet

Hot Link Sausage 250g, Grillkongen Craig Products

Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.
22196
Nyhet

Pepper Bacon 200g, Grillkongen Craig Products

Pepper Bacons historie er egentlig amerikansk bacon inspirert av Italias måte å lage pancetta på.
22198
Nyhet

Røykt Pastrami av lårtunge - Angelas Smoked Pastrami

Med dette produktet er endelig ekte røkt pastrami tilgjengelig i Norge. Pastramien lages på lårtunge som gir dette pålegget den spesielle teksturen og smaken. Pastrami brukes først og fremst på Sandwicher som f.eks. den klassiske Reuben Sandwichen. Pastrami passer også perfekt i pastaretter og i salater. Skjæres i syltynne skiver.
49020

Salsicciadeig med chilli, hvitløk og rosmarin

Et produkt laget for pizzeria. Foruten på pizza, så fungerer dette like godt i en pastarett, til kjøttboller eller til en cheese melt.
22165

Salsicciadeig med fennikel og hvitløk

Et produkt laget for pizzeria. Foruten på pizza, så fungerer dette like godt i en pastarett, til kjøttboller eller til en cheese melt.
22156

Secreto - Iberico - frys

Slakterens hemmelighet. Secreto.
23042
Nyhet

Smoked Chipotle Honey Ham, Foodswingers

Denne er også kjent som «Sundvollenskinke»: Surret skinke fra lår marineres i Tims egen lake og røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Skinken glaseres med Foodswingers «Meat Force One» glasur. Perfekt til pizza, sandwich, i salat, på koldtbord etc.
49022