Rått kjøtt smaksatt med salt, pepper, einebær, rosmarin, knust hvitløk og laubærblad. Skjæres i tynne skiver og brukes som Carpaccio. Klassisk rett med aner i Trentino, Italia tilbake til det 16 århundre.
Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.
Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.
Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.
Et varmrøkt bacon som kan nytes rett fra pakken, eller brukes som ingrediens i varmretter. En subtil, men tydelig røyksmak fra pecanved og en fantastisk balanse mellom salt og søtt preger dette produktet. Kutt det i skiver til Sandwicher eller biter til pastaretter og salater. Ønsker du å bli nabolagets pizzahelt er det bare å toppe biancoen med Tims Pecanwood Smoked Bacon.