Salat med snegler og sopp
Nok til 2 personer
1 boks Nordic snails natural
200 g østesopp
6 stilker Brokkolini
2 never grønnkål – bakes i ovn med olivenolje ved 175 grader til de er sprø
Gresskarkjerner – ristes i tørr panne med litt salt
Parmesan og en ss granateplekjerner
Oliven olje og 3 mynter balsamico fra Giusti
Stek soppen i olje fra snegleboksen
Kutt brokkolinistilkene i biter og del bukettene i fire. Has i kokende lettsaltet vann i 1 minutt – deretter i isvann.
Anrettes direkte på 2 tallerkener med bakt grønnkål i bunnen som toppes med brokkolini og østerssopp. Ha på sneglene og dryss over granateple- og gresskarkjerner før du river over litt parmesan og drypper med litt olje og balsamico
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Danmark |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 110.0 Gram |
GTIN | N/A |