Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Kapers på salt 4-8mm 90g, La Nicchia

Varenummer: 40391
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

Den uslåelige kombinasjon av det vulkanske jordsmonnet og generasjoner med naturlig kultivering av kapersplantene (caperi spionosa) har gjort at denne kapersen er unik på smak og tekstur.
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Grunnet konservering i salt beholder de smak og tekstur mye bedre enn kapers ktelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smakonservert i lake. Skyll kapersen godt i rennende vann, legg dem eventuelt i kaldt vann et par timer før bruk. Husk alltid å tørke dem godt før de skal brukes.
Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 90 Gram
Kapersblomst på salt 9-11mm 90 g, La Nicchia

Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

40393
Kapers på salt 4-8mm 500g, La Nicchia

Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk.

40392
Kapersblomst på salt 9-11mm 500g, La Nicchia

Kapersbærene dannes etter den nydelige kapersblomsten har visnet, mens kapers er knoppen før blomsten springer ut. Kun mellomstore kaperbær, nøye utvalgt for riktig fasthetsgrad og godt utseende. Selv uten stilken er de ideelle som forretter eller til garnering av salater, fisk og røde eller hvite kjøttretter.

40394
Lenker
Min side