Skip to main content
Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Tims Pecanwood UTGÅTT

Varenummer: 49021
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Et varmrøkt bacon som kan nytes rett fra pakken, eller brukes som ingrediens i varmretter. En subtil, men tydelig røyksmak fra pecanved og en fantastisk balanse mellom salt og søtt preger dette produktet. Kutt det i skiver til Sandwicher eller biter til pastaretter og salater. Ønsker du å bli nabolagets pizzahelt er det bare å toppe biancoen med Tims Pecanwood Smoked Bacon.

Disse kjøttproduktene har en unik smak med tydelig signatur fra Tim’s håndarbeid i preppingen og røyksmak som er utviklet seg over laaaang tid i de vedfyrtes smokerne. Arbeidet med kjøttet starter lenge før det får sine siste runde i smokeren. Etter å ha veid kjøttet gnis det inn med en krydderblanding tilpasset de ulike produktenes vekt og ønsket smaksprofil. Det eneste som er felles er at de aldri salter mer enn 2,25% av stykkenes totalvekt. Når kjøttet er godt massert med krydder vakuumeres det og legges på kjøl i 4 uker. Smoked Chipotle Honey ham er det eneste produktet som lakesaltes. Selvfølgelig med samme milde saltmengde og i 4 uker. 

Fra første smak kjenner du at «Foodswingers» lever opp til sitt motto: «Saving the world from ordinary». Håndverk, kvalitet og smak er deres viktigste konkurransefortrinn. Produktene er fremstilt på Sundvollen av mennesker som mener at det ikke finnes noen snarveier til god smak om man skal lage ekte vare. «Foodswingers» røyker kjøtt og pålegg med ekte vedkubber og fyller ikke kjøttet med vann fordi det er juks. Smak og kjenn på forskjellen!

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Norge
Kjøtt Svin
Antall per Kolli 1
Nettovekt 2000 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side