Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag uken etter.
Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling.
Epoisses skjulte bror, med et melket og krittaktig hjerte, omgitt av et lag med krem.
En myk fransk håndverksost laget på upasteurisert kumelk. Osten er produsert i Gevrey-Chambertin i Burgund og kan minne epoisse. Den orange skorpen er vasket med det lokale destilatet Marc de Bourgogne Burgundy. Osten modnes fra utsioden og mot kjenrene og den gyllengule ostemassen har en skarp duft med noter av gjær, løvtre og alhol. Smaken er rik og behgalig smøraktig finish. Nytes aller best med et glass rød Gevrey-Chambertin.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Pasteurisert |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 7 Dager |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Nei |