Skip to main content
Til toppen

Sugo alle Piemontese 500ml, Don Antonio

Varenummer: 40297
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Tomat og cherrytomat, Barbera rødvin, selleri, gulrot og løk. Klassisk og rik saus. Piedmontese!

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Her er det ingen unødvendige smakstilsetninger, kun naturlige ingredienser og smaker. Vi lanserer en rekke sauser der de passerer små ladninger med solmodne tomater etterhvert som de er modne. Tomatpulpen blandes med extra virgin olivenolje og smaksettes etter tradisjonelle oppskrifter.

Dette er fullverdige sauser du kan bruke direkte sammen med pastaen eller tilsette dine egne favorittingredienser til f eks en tradisjonell ragu. De kommer som 400gr bokser i Donna Antonia serien og 500gr glassflasker i Don Antonio serien.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 500 Gram
Horeca Nei
Sugo alla Toscana 500ml, Don Antonio

Cherry tomat, hvitløk, pepper og paprika gir en søt og deilig saus i Toscansk stil!

40296
Sugo alla Napoletana 500ml, Don Antonio

Plomme og cherry tomat, ex virgin olje, selleri, gulrot, basilikum og hvitløk.

40298
Sugo alla Puttanesca 500ml, Don Antonio

Uten å gå for dypt i hvordan denne sausen fikk navnet, så er det ikke å unngå at dette har blitt en klassiker. Alle de klassiske ingrediensene, men også grønne oliven, kapers, rosin. For ekstra smak! Om du vil gjøre den enda mer autentisk, sleng oppi ansjos!

40299
Salsa di Pomodoro Ciliegino (Cherrytomat saus) 330ml, Pianogrillo

Kanskje den beste “ferdigsausen” av tomat som finns på markedet. Den naturlige sødmen fra de sicilianske cherrytomatene gjør at Pianogrillo kun behøver å tilsette salt fra Trapani, basilikum og olivenolje fra gården. Etter at herligheten er blandet og silt tappes den på brune «bjørnunger» (Korthalsa ølflakser) og korkes. Sørg for å ha noen flasker på lur i spiskammeret. Da kan du lett lage saus til pasta al pomodoro mens pastaen syder i kokevannet.

40502
Lenker
Min side