Tomatsaus 86 %, Extra virgin oliven olje, løk, gulrot, havsalt, basilikum, hvitløk, pepper.
Smaksrikt utgangpunkt til en tradisjonell ragu.
1 fl Sugo di Pomodoro alla Napoletana
2 stenger stangselleri finkuttet
1 ss Anfosso olivenolje (50158)
50 g kyllinglever
150 g kvernet storfekjøtt
150 g kvernet svinekjøtt
Olje til steking
Salt og pepper
2 dl rødvin
1 Herbaria Laurbærblad ( 36023)
Salt og pepper
La den finkuttede stangsellerien svette i oljen til den er helt myk.
Stek kvernet storfe- og svinekjøtt så det så vidt tar farge. Tilsett så finkuttet kyllinglever og la det surre med i et par minutters tid. Bland stangselleri og kjøtt, hell rødvinseddik og sugo og la det småkoke med laurbærbladet i en snau time.
Server med nykokt linguine fra Cassina Rosa.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 330 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |