Skip to main content
Til toppen

Agrodolce allo Zenzero 250ml - sursøt-eddik med ingefær, Giusti

Varenummer: 50247
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

sursøt-eddik med ingefær. Her kombineres vineddik, druemost og ingefærjuice på en måte som gjør denne flasken til en vinner når du skal smaksette både mat og drikke.

Neste gang du bestiller sushi anbefaler vi deg å lage din egen salat bestående av finstrimlet (typ julienne) gulrot og rettich som du vender med ingefær agrodolce og noen dråper Midsummer hotsauce. Det blir garantert heller ikke feil å dryppe den på løvtynne skiver med rå fisk. Vil også kunne være en X-faktor i sausen til et perfekt stekt andebryst. Om noen skulle lure på det så kan vi også bekrefte at alle cocktails der det brukes ingefær vil få en ekstra dybde om du bruker noen dråper med denne. 

Kanskje er det slik at denne solide tradisjonen, og trangen til å komponere den ultimate sursøte smaken er noe italienerne er veldig gode på? En mulig bekreftelse på dette finner dere om dere kjøper en av de Giustis nye eddiker der det syrlige og søte fra frukt og bær er som en match fra oven. 
Basen utgjøres av vineddik av meget høy kvalitet som etter lagring blandes med frisk druemost og smaksettes med reduserte frukt- eller bærjuice. Blir man først hekta på disse eddikene er det ikke umulig at hele «batteriet» bestående av 5 ulike smaker havner i kjøkkenskapet for flittig å brukes i alt fra tradisjonell koking, rett på salater via coctailmiksing til konfektfyll. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Ja
Bianco di Modena 250ml, Giusti

White Giusti blir til ved sakte pressing av Trebbiano druer. Dette gir en veldig søt juice. Juicen er blandet med høy kvalitet hvite eddiker og lagret i fransk eik og asketre tønner.

50186
Agrodolce alla Mela 250ml - frukteddik med eple, Giusti

Frukteddik med eple. Dette er skoleeksempelet på hvor balansert og smaksrik man kan lage en frukteddik.

50243
Lenker
Min side