Skip to main content
Til toppen
Wildfire i fyr og flamme

Wildfire i fyr og flamme

Wildfire nyheter våren 2021

Jeff og gjengen på Wild Fire har benyttet «alene- og innetiden» godt og kreert en rekke nye produkter. Blant nyhetene er Wild Fire sin versjon av den meget etterspurte thailandske chilisausen Sriracha. Deres versjon kommer fra Chef Jeffs bonusmamma i Thailand og er en frisk og spicy salsa med fersk Habañero og ananas. I ekte Wild Fire ånd er denne med mindre sukker og salt enn du vanligvis finner.
Ellers lanseres en ny Jalapeño Salsa, Wild Card Hotsauce og noen nye spennende krydder.

Sriracha Salsa 200ml - varenr 48048
Spicy salsa med fersk Habañero chili & ananas. Nydelig på taco, nachos, tofu, grønsaker, fisk, sjømat, egg, kyllingvinger, svin, biff, nudler, suppe, chiligryte, sweet n hot wok, fish & chips, i Phô og i bloody Mary-drikker.

 

Jalapeno Salsa 200ml - varenr 48049
Allsidig, frisk og mild salsa verde. Nydelig salsa til taco, nachos,
omelett, fisk, kylling, svin og lam. Et par teskjeer i guacamolen får den til å synge. Bland med kokosmelk til gryter og ovnsbakte retter, spesielt hvit fisk. Bland med rømme til salatdressing, dip og pizzatopping. Bland med majones til fiskeburgere.



Wild Card Hotsauce 100ml - varenr 48050
Allsidig, frisk og mild salsa verde. Nydelig salsa til taco, nachos,
omelett, fisk, kylling, svin og lam. Et par teskjeer i guacamolen får den til å synge. Bland med kokosmelk til gryter og ovnsbakte retter, spesielt hvit fisk. Bland med rømme til salatdressing, dip og pizzatopping. Bland med majones til fiskeburgere.



Spice Blend of Creole 130ml - varenr 32064
En gammel familieoppskrift med lang kulturell historie og en av våre personlige favoritter. Den går til mange retter slik som Gumbo og Jambalaya, og til supper, fisk, kylling, biff, svin, sjømat, tofu, grønsaker så vel som fritert, grillet, kokt eller stekte godsaker.

 

 

Spice Blend of Asia 130ml - varenr 32063
Et 5-spice krydder som Chef Jeff lærte fra sin tid i Lille Saigon. Med Szechuanpepper, stjerneanis, fennikel og nellik er den perfekt til Crispy Duck, crispy kylling, svin, tofu, fisk, grønsaker, wok, i krydderkake og asiatiske retter.



Ellers kan dere lese mer i den nye katalogen HER
Denne blir også trykket opp og blir levert sammen med vareleveransene.

Her kan dere og finne faktakatalogen som inneholder informasjon om bruk, innhold, allergener, oppbevaring og best før dato. Denne kommer kun elektronisk – les HER

 

Litt mer om Wild Fire med deres egne ord:

Wild Fire™ håndlager rene og naturlige sauser, marinader og krydderblandinger. Vi utvelger de beste råvarer slik som chili, plommer, epler, honning, egg og tomater fra Norske bønder.

Kokken & Kunstneren: Chef Jeff håndlager hvert eneste produkt og Janniche styrer estetikken i kampen mot Fake Foods. Vårt brennende ønske er at du skal få den ekte, autentiske smaken som kommer fra erfaring, kjærlighet og kunnskap. Chef Jeff stammer fra en kokkefamilie med dype røtter i Cherokee, Kreolsk og Karibisk matkultur og alle produktene er gamle familie-oppskrifter med innflytelser fra Japan, Thailand og Italia, der han har bodd og studert.

Alle Wild Fire produktene er enten veganske eller vegetariske og FRI FOR gluten, melk, nøtter, fyllstoffer, smaksforsterkere og søtstoffer. Vi håper dere også blir hekta på våre rene, gode og komplekse smaker. De er utviklet med dere i tankene og vi håper vårt smaksunivers medvirker til smakfulle og spennende måltider selv i en travel hverdag.



Lenker
Min side